Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Παγκόσμια μέρα… Μπριζόλας και Π..λειχίας

Την 14 Μάρτη γιορτάστε την όπως… αρμόζει Αρχίστε με μία καλοψημένη μπριζόλα και χωνέψτε με μία… καλή πεολειχία! Νομίζετε ότι αστειευόμαστε;Η μέρα της γυναίκας, της μητέρας, των ερωτευμένων… Γιορτές που έχουν ως target group κυρίως το ασθενές φύλλο. Κάπως αδικημένοι οι άντρες, έτσι; Κι όμως έχουμε κι εμείς την δική μας παγκόσμια μέρα. Και μάλιστα μία που ταιριάζει περισσότερο με την –πείτε την και φαλλοκρατική, δεν μας πειράζει- ιδιοσυγκρασία μας. Την παγκόσμια μέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας! Και, όχι –το ξαναλέμε- δεν κάνουμε πλάκα!

Πως ξεκίνησε η γιορτή!

Η έναρξη της ιδιόμορφης αυτής επετείου καλύπτεται από ένα μικρό πέπλο μυστηρίου. Η επικρατέστερη άποψη την θέλει να ξεκίνησε το 2002 με πρωτοβουλία δύο ραδιοφωνικών παραγωγών, του Στορμ Ζμπελ και του Τομ Μπίρτσεϊ που κάνουν εκπομπές στον 103,7 FNX, στο Ρόουντ Άϊλαντ. Μάλιστα στην σελίδα τους στο internet παρουσίαζουν την ημέρα αυτή ως αντρική απάντηση στην γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, γι αυτό και γιορτάζεται ακριβώς ένα μήνα μετά από την ημέρα των ερωτευμένων.

Αναφέρουν χαρακτηριστικά:

«Η ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου είναι η14η Φεβρουαρίου. Τότε είναι που οι άντρες πρέπει να δώσουν στις γυναίκες τους λουλούδια, γλυκά και μια αρκουδάκια. Είναι γυναικεία ρομαντική γιορτή που δημιουργημένη για τις γυναίκες για να νιώσουν ότι είναι μοναδικές. Σε μια επίμονη αναζήτηση για να βοηθήσουμε τον αντρικό πληθυσμό σας δίνουμε ημέρα της μπριζόλας και της πεολειχίας, την αρσενική εκδοχή της ημέρας του Αγ. Βαλεντίνου. Από τώρα μέχρι την αιωνιότητα, η 14η Μαρτίου θα θεωρείται πάντα ως η μέρα μπριζόλας και πεολειχίας. Σε αυτή τη γιορτή οι άντρες τρώνε μία μπριζόλα μαγειρεμένη όπως ακριβώς τους αρέσει και μία καλή, θερμή και υγρή πεολειχία από την αγαπημένη τους.»

Μέχρι και κάρτες και μπλουζάκι αφιερωμένα στην ειδική αυτή μέρα τύπωσαν!

Μάλιστα διοργανώνουν και διάφορους «πικάντικους» διαγωνισμούς, όπως πχ. για την ανάδειξη των καλύτερων οπισθίων.

Η ιδέα αυτή βρήκε ανταπόκριση από αρκετό κόσμο (και όχι μόνο άντρες) έτσι λίγο καιρό αργότερα ξεπήδησε ένα πολύ πιο οργανωμένο site, το www.steakandbjday.com, ο ιθύνων νους του οποίου αναφέρει ότι έμαθε για την γιορτή αυτή από μία συνάδελφο του που είχε επισκεφθεί την Βοστόνη. Όπως αναφέρει ο ίδιος, του άρεσε τόσο πολύ αυτή η ιδέα που αποφάσισε να βοηθήσει όπως μπορούσε (έτσι έφτιαξε και το συγκεκριμένο site) δίνοντας τα εύσημα, φυσικά, στους ανθρώπους που ξεκίνησαν την ιστορία αυτή. Αυτό που δεν περίμενε ήταν η προσέγγιση από διάφορους ανθρώπους που υποστήριξαν ότι η αρχική ιδέα ήταν δική τους και όχι των δύο ραδιοφωνικών παραγωγών, προσδιορίζοντας μάλιστα την ημερομηνία στις 20 Μαρτίου και όχι 14 Μαρτίου.

Η περιγραφή της γιορτής αυτής, όπως αναφέρεται στο www.steakandbjday.com, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον:

«Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε για να τιμήσει τη σπουδαιότερη επέτειο του έτους. Η 14 Μαρτίου κάθε έτους ας είναι γνωστή ως “ημέρα μπριζόλας και πεολειχίας!”. Οι γυναίκες δημιούργησαν την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου και κατάφεραν να την κάνουν να περάσει ως ένα σπουδαίο γεγονός. Αυτλη είναι η ευκαιρία μας ως άντρες να έχουμε την δική μας ετήσια γιορτή! Στις 14 Μαρτίου, ζητάμε δύο πράγματα από τις αγαπημένες μας (ή αγαπημένους μας). Δεν ζητάμε κάρτες, λουλούδια ή οτιδήποτε σαν αυτά. Θέλουμε απλά μπριζόλα και πεολειχία. Δεν χρειάζεται να τρέχουν στα μαγαζιά και τα λουλουδάδικα. ¨ομορφα είναι αυτά και μπορεί να προσδίδουν κάτι στο όλο πνεύμα της ημέρας αλλά το μόνο που χρειαζόμαστε είναι μπριζόλα και πεολειχία.

Πείτε το, το τέλειο κοπλιμέντο για την μέρα του Αγ. Βαλεντίνου. Η μέρα του Αγ. Βαλεντίνου γιορτάζεται με λουλούδια, σοκολατάκια και γλυκόλογα τύπου… «σε αγαπώ». Αυτά είναι υπέροχα για τις γυναίκες! Ως άντρες νιώθουμε ότι πρέπει να έχουμε μία μέρα αφιερωμένη σε εμάς. Αυτή είναι η μέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας

Για εσάς που δεν γνωρίζεται πεολειχία (σ.σ. στο αγγλικό κείμενο σημειώνεται με τα αρχικά BJ, δηλαδή blowjob) σημαίνει… (σ.σ. ε, ξέρεται τι). Δεν αναφερόμαστε σε κάποιο σφηνάκι (Bailey’s, Amaretto και κρέμα σαντιγί). Φυσικά και υπάρχει κρέμα αλλά όχι αυτή που θα αγοράζατε από το super market.

Είμαστε άντρες. Έχουμε απλές ανάγκες. Θα μπορούσαμε να την λέμε «μέρα της Μπριζόλας» αλλά ας είμαστε πιο προχωρημένοι με τις γυναίκες μας… Μπριζόλα και Πεολειχία! Ξέρετε, αφού το καλοσκέφτηκα, ξεχάστε την μπριζόλα! Λοιπόν κυρίες, σαν παράκληση σε όλες εσάς που τύχατε ειδικής μεταχείρισης 4 περίπου εβδομάδες πριν, παρακαλώ ευγενικά να μας φτιάξετε μία μπριζόλα και να πέσετε στα γόνατα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου