Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

ΚΛΕΦΤΕΣ κι ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ εναντίον του Άκη!!!


του Αριστοτέλη Βασιλάκη

Η σύλληψη του Άκη Τσοχατζόπουλου έχει πολύ μεγάλη σημειολογική αξία, παρά το γεγονός ότι όλοι γνωρίζουν πως εξυπηρετεί επικοινωνιακές στρατηγικές, που στόχο έχουν να καταδείξουν ξεκάθαρα στην κοινωνία ότι το πολιτικό κατεστημένο έχει τη δύναμη και την αποφασιστικότητα να στείλει στην φυλακή οποιονδήποτε… Ακόμα κι αν αυτός πριν από κάμποσα  χρόνια ήταν ο δεύτερος πιο ισχυρός άνδρας του ΠΑΣΟΚ, μετά τον αείμνηστο Ανδρέα.
Αυτό το «μήνυμα» έχει διπλή και τριπλή ανάγνωση και επιχειρεί να επηρεάσει με κάθε τρόπο το υποσυνείδητο του Έλληνα ψηφοφόρου, ώστε να αναγκαστεί να οδηγηθεί στις προσεχείς εκλογές στην κάλπη, έχοντας  ΜΙΑ και ΜΟΝΟ επιλογή… Να ψηφίσει ΞΑΝΑ τις «δυνάμεις ευθύνης» αυτής της χώρας, δηλαδή το πολιτικό κατεστημένο.
Βάζουν φυλακή τον «νεκρό πολιτικά» Άκη Τσοχατζόπουλο, επειδή αυτή την εποχή δεν έχει τη δύναμη να το αποτρέψει. Αν ο Άκης ήταν πιο ισχυρός και πιο χρήσιμος στο κατεστημένο, θα έβρισκαν άλλο «θύμα», να του φορτώσουν τις αμαρτίες της μεταπολίτευσης. Τα «εγκλήματα» του Τσοχατζόπουλου είναι απείρως μικρότερα, σε σχέση μ’ εκείνα, όσων εμπνεύστηκαν να τον κάνουν «Ιφιγένεια» προς όφελος της διατήρησης στην εξουσία της χώρας του πολιτικού κατεστημένου. Ο Άκης δεν έφερε Μνημόνιο και φτώχια. Οδήγησε με τις πράξεις του την χώρα πιο κοντά στη φτώχια, αλλά δεν την προσυπέγραψε…
Ο Άκης υπήρξε ενδεχομένως το χειρότερη έκδοση του «ΑνδρεοΠαπανδρεϊσμού». Ένας πολιτικός, χωρίς καμιά ιδιαίτερη ικανότητα, που ανήλθε χωρίς καμιά αξιοκρατική διαδικασίας… Ένας πολιτικός ο οποίος αν δεν ήταν κολλητός του Ανδρέα από την εποχή του ΠΑΚ (στο οποίο ήταν Ταμίας!!!), ενδεχομένως να μην τον γνώριζε ούτε η μάνα του, όπως θα έλεγε και ο Κατσιφάρας. Επάγγελμα «παλαιό ΠΑΣΟΚ» ο Άκης, ο οποίος μετά τα πρώτα χρόνια του Σημίτη, άρχισε να χάνει την αίγλη του και σιγά σιγά τέθηκε στο πολιτικό περιθώριο.
Τα «έργα και ημέρες» του, ειδικά στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας γνωστά σε ολόκληρη την Ελλάδα… Η πολιτική – και όχι μόνο – καταδίκη του Άκη, θα έπρεπε να είχε έρθει πολύ πιο νωρίς και να μην γινόταν όχημα επικοινωνιακού αντιπερισπασμού, ο οποίος έχει σαν στόχο να καταστήσει το πολιτικό κατεστημένο στο υποσυνείδητο του Έλληνα, ως η δύναμη εξυγίανσης του πολιτικής και κοινωνικής ζωής του τόπου!!!
Είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ το κουτόχορτο που πάνε να μας πουλήσουν για ακόμα μία φορά!!! Κυνηγάνε τους ΚΛΕΦΤΕΣ οι ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΕΣ, φορώντας τη στολή του ΑΣΤΥΝΟΜΟΥ. Όλο αυτό μου θυμίζει τις οδομαχίες στην πλατεία Συντάγματος, τις δύσκολες μέρες της ψήφισης των Μνημονίων, όταν ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ με ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ, πλακώνονταν με ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ με στολή…
Για ακόμα μια φορά μου δημιουργούν πρόβλημα κρίσης συνείδησης… Άρχισα πλέον να συμπαθώ τον Άκη!!! Και κάτι ακόμα πριν κλείσω… Δεν υπάρχει πιο φαιδρό παραμύθι, από το να ονομάζεται το κόμμα με τον πράσινο ήλιο, ΠΑΣΟΚ!!! Ρε παιδιά, αλλάξτε σύμβολα και όνομα και προχωρήστε στην κοινωνία με καθαρά χαρτιά. Τι σχέση μπορεί να έχει ο Βενιζέλος, η Διαμαντοπούλου, ο Χρυσοχοΐδης, ο Παπακωνσταντίνου, ο Γερουλάνος και ο Ραγκούσης με το ΠΑΣΟΚ; Τρίζουν τα κόκκαλα του Ανδρέα… Πάρτε μαζί σας και τον Μάνο, γιατί σαν πολύ καιρό έμεινε έξω από τα κόλπα, η χρυσή εφεδρεία του «νεοφιλελευθερισμού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου