Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ...

Γράφτηκε χτες σε κάποιο blog ένα κείμενο το οποίο μιλάει για αχαριστία που επέδειξε ο Δήμαρχος Κερατσινίου Δραπετσώνας κ. Λουκάς Τζανής απέναντι σε συνεργάτες του. Το θέμα είναι εντελώς ανυπόστατο και εκτός πραγματικότητας… Επικοινωνήσαμε αμέσως με τα δύο πρόσωπα που υπονοεί το κείμενο και μας διέψευδαν κατηγορηματικά το περιεχόμενο του. Μάλιστα μας πληροφόρησαν ότι θα στείλουν στο συγκεκριμένο blog επίσημες γραπτές απαντήσεις, τις οποίες θα μας κοινοποιήσουν… Εμείς λάβαμε τις απαντήσεις και τις δημοσιεύουμε, ελπίζουμε να κάνει το ίδιο και ο φίλος μας ο Σταύρος ο διαχειριστής του blog…

EΠΙΣΤΟΛΗ 1


Διάβασα με έκπληξη μου στο blog http://neakeratsiniou.blogspot.com μια δημοσίευση με τίτλο «Δήμαρχε, είναι κακό πράγμα η αχαριστία...», στην οποία εκτός όλων των άλλων ανακριβειών που όπως πολύ καλά ξέρεις περιέχονται, γίνεται αναφορά παντελώς ψευδής και ανυπόστατη (γιατί άραγε;) στο πρόσωπο μου.
Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΑ, από την ένταξη μου στην Δημοτική Κίνηση Πολιτών Κερατσινίου-Δραπετσώνας «ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ» και ΟΥΔΕΠΟΤΕ σταμάτησα να στηρίζω ανεπιφύλακτα την Κίνηση και τον επικεφαλής της, Δήμαρχο Κερατσινίου-Δραπετσώνας Λουκά Τζανή.
Όπως μπόρεσες κι εσύ ο ίδιος ν’ αντιληφθείς κατά την προεκλογική συμμετοχή σου στην Δημοτική Κίνηση και τον συνδυασμό μας, υποψήφιος του οποίου υπήρξες, έχουμε μάθει να είμαστε συνεπείς σε όσα υποστηρίζουμε. Ότι δηλαδή η Ριζοσπαστική Συμμετοχική Κίνηση μας, με τον πλούτο των μελών και στελεχών που συμμετέχουν σε αυτή, δεν ταυτίζεται ούτε απορροφάται από την Διοίκηση του Δήμου. Τέτοιες λογικές πολιτικού «κοτσαμπασιδισμού» και νομής της εξουσίας ήταν και παραμένουν ξένες για εμάς. Ποτέ και κανείς μας δεν έθεσε ως αυτοσκοπό του, την τοποθέτηση του έμμισθη ή μη σε κάποιο γραφείο του Δήμου ή των Δημοτικών Επιχειρήσεων.
Με την ιδιότητα του μέλους της Συντονιστικής Επιτροπής της Κίνησης συνεχίζω να συμμετέχω με όλες μου τις δυνάμεις στις δραστηριότητες του «ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ».
Άλλωστε εγώ, αλλά και δεκάδες επώνυμοι συναγωνιστές μου, στηρίξαμε τον Ολομελειακό και Δημοκρατικό σχεδιασμό της Κίνησης και δραστηριοποιηθήκαμε ολόψυχα τόσο στην προεκλογική περίοδο, όσο και μετά τις εκλογές, χωρίς να είμαστε υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.
Είχα την εντύπωση ότι ΚΑΙ ΕΣΥ είχες ενστερνιστεί το πολιτικό στίγμα της Κίνησης και ότι στήριζες τον τρόπο λειτουργίας της, παλεύοντας μαζί μ’ εμάς (αυτά άλλωστε μας τόνιζες κατ’ επανάληψη) ενάντια σε κατεστημένες, παλαιοκομματικές και εγωκεντρικές επιλογές και πρακτικές. Απ’ ότι φαίνεται τόσο από το άρθρο, όσο και από την προσωπική σου υποσημείωση, μάλλον έκανα και κάναμε λάθος. Δεν πειράζει. Αντιλαμβάνομαι ότι στο μεγάλο ρεύμα που στήριξε την ΑΛΛΑΓΗ στον Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας επέλεξαν ευκαιριακά και όχι μόνο να συμπλεύσουν και άνθρωποι που επιλέγουν να είναι «παράγοντες» και όχι εργάτες προς όφελος της κοινωνίας και των συνδημοτών μας.
Αγαπητέ Σταύρο απαιτώ να κατεβάσεις την επίμαχη και παντελώς ανακριβή ανάρτηση. Εάν δεν το κάνεις απλά θα επιβεβαιώσεις ακράδαντα ότι οι παραπάνω σκέψεις μου αφορούν και εσένα. Οι Κερατσινιώτες και οι Δραπετσωνίτες θα μας κρίνουν όλους ΟΧΙ για τα πρόσκαιρα, αλλά για την λεβέντικη και συνεπή έκφραση και στάση ζωής μας.

Με εκτίμηση

Θεοτοκάτου-Μιχαλοπούλου Σοφία
Μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής
Της Δημοτικής Κίνησης
Πολιτών Κερατσινίου-Δραπετσώνας
«ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ»


ΕΠΙΣΤΟΛΗ 2


Σταύρο, μου μεταφέρθηκε από φίλους ότι ανάρτησες στην ιστοσελίδα την οποία απ’ όσο γνωρίζω διαχειρίζεσαι, κείμενο με τίτλο «Δήμαρχε, είναι κακό πράγμα η αχαριστία...». Διαβάζοντας το, είδα ότι κάνεις επίθεση στο Δήμαρχο Λουκά Τζανή, χρησιμοποιώντας την φαντασία σου, γράφοντας παραμύθια, συναγωνιζόμενος όλους τους παραμυθάδες που μάθαμε όταν ήμασταν μικρά παιδιά.
Δεν ξέρω για ποιο λόγο επέλεξες να γίνεις παραμυθάς, ούτε ξέρω γιατί επέλεξες να χρησιμοποιήσεις το ψέμα απέναντι στην αλήθεια.
Ξέρω ότι καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται. Και ότι ο Λουκάς Τζανής και όλοι όσοι είμαστε δίπλα του δεν πρόκειται ποτέ να χειροκροτήσουμε επαγγελματίες παραμυθάδες και ανθρώπους που δεν σέβονται τον ίδιο τους τον εαυτό.
Επειδή Σταύρο στη Μάνη από την οποία καταγόμαστε και οι δύο, η αγάπη και η φιλία ούτε πωλούνται, ούτε αγοράζονται, θέλω να σου ξεκαθαρίσω ότι δεν πρόκειται να σε ακολουθήσω στο δρόμο που επέλεξες…
Εγώ Σταύρο επέλεξα εδώ και πάρα πολύ καιρό να είμαι δίπλα στον φίλο μου τον Λουκά Τζανή, τον Δήμαρχο της πόλης μας. Και το επέλεξα όχι για να γίνω Δημοτικός Σύμβουλος, ούτε για να πληρώνομαι για τις υπηρεσίες μου στο Δήμο. Ούτε βέβαια για να αποκτήσω σ’ αυτή την ηλικία νέες ιδιότητες και τίτλους.
Εγώ Σταύρο την ιδιότητα και τον τίτλο μου έμαθα να τα γράφω ολόκληρα και να μην τα φαντάζομαι. Έμαθα να γράφω και να λέω, ότι είμαι εργάτης σε γραμμή παραγωγής εργοστασιακής φάμπρικας και όχι κατά «φαντασία» συνεργάτης ή επιστήμονας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έμαθα να λέω και να γράφω αυτό που είμαι και να μη βαυκαλίζομαι για τίτλους και ιδιότητες, τις οποίες να αναγκάζομαι μετά από μερικούς μήνες να αλλάζω ή να σβήνω από την ταυτότητα μου.
Εγώ Σταύρο, στήριξα, στηρίζω και θα στηρίζω τον Λουκά Τζανή γιατί πιστεύω ότι μπορεί να αλλάξει αυτός, μαζί με τον συνδυασμό μας την πόλη μας και να βελτιώσει την ζωή την δική μας και των παιδιών μας.
Γι’ αυτό όπως ξέρεις, μιας και μου έδινες συγχαρητήρια στην προεκλογική περίοδο, πήρα ολόκληρη της άδεια μου για να μπορώ να βοηθάω και να βρίσκομαι όπου με χρειάζεται ο φίλος μου ο Λουκάς ο Τζανής.
Ήμουν συνέχεια δίπλα του και όχι μόνο στις πολιτικές συγκεντρώσεις που μαζευόντουσαν εκατοντάδες συνδημότες μας και «κάποιοι» υποψήφιοι που αντί για συλλογικό αγώνα ασχολιόντουσαν αποκλειστικά πως θα «ψαρέψουν» μερικά σταυρουδάκια.
Σήμερα εξακολουθώ να εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα και να αφιερώνω όλες τις ελεύθερες ώρες μου, μετά την δουλειά μου και τις οικογενειακές μου υποχρεώσεις, στην Κίνηση και τον Δήμαρχο μας.
Είμαι ένας απ’ αυτούς που έχω μάθει να μην γλύφω, εκεί που φτύνω και το αντίθετο. Εύχομαι στον δικό σου ελεύθερο χρόνο να είσαι το ίδιο ειλικρινής εργάτης για τη ζωή και το μέλλον των παιδιών μας, όπως προεκλογικά δήλωνες πως θα κάνεις.
Σου ζητάω να βγάλεις από την ιστοσελίδα σου, το συγκεκριμένο κείμενο που με αφορά και με βάζει μέρος μιας ψεύτικης και παραμυθένιας ιστορίας, αλλιώς θα μου δώσεις το δικαίωμα να λέω, ότι την προεκλογική περίοδο του 2010 γνώρισα έναν παραμυθατζή που μπήκε, ΔΕΝ είδε και ξεβράστηκε μαζί με τα παραμύθια του.

Σε χαιρετώ


Σταύρος Μαντούβαλος

18 σχόλια:

  1. Εγω δεν έχω καταλάβει κάτι.!

    Σύμφωνα με τα ΝΕΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ υπάρχουν 2 πρόσωπα.
    Το ένα είναι "Την π. Γραμματέα της τοπικής του ΠΑΣΟΚ στο Κερατσίνι...."

    Ακόμα και αν δεν την ξέρεις ρωτάς και μαθαίνεις και σίγουρα και αυτή καταλαβαίνει ότι μιλάνε για εκείνη..!!!! ΣΩΣΤΑ???

    Το δεύτερο είναι "Επίσης ακούστηκε ότι απομάκρυνες και τον στενό σου φίλο που σου έκανε και τον οδηγό σε όλη την προεκλογική σου εκστρατεία...."

    Αυτός που λίγο ή πολύ τον ονομάζει "ταρίφα" το blog πως στο διάολο ξέρει ότι μιλάει για εκείνον και στέλνει και ΔΙΑΨΕΥΣΗ????

    Επίσης εντύπωση μου κάνει το ύφος των απαντησεων που έχουν κοινό τέλος.
    Μαζευτήκατε πολλοί για να βγάλετε τις απαντήσεις όπως πάντα....εεεε....πείτε την αλήθεια.....

    Και για να έχουμε καλό ρώτημα το blog του κυρίου εδω μέσα τι είναι επιτέλους?????
    ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ , ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ,Ο ΠΡΩΤΟΣ ΓΑΜΑΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ..... τι από όλα είναι???

    Ο Δημοτικός σύμβουλος που γεμίζει με δημοσιεύσεις το internet για το θέμα τι ρόλο παίζει; Είναι δικηγόρος κανενός που δεν μπορεί να μιλήσει ή γενικώς νομίζει ότι παράγει έργο με το να δημοσιεύει αυτες τις μαλακίες;

    Μαζευτείτε όλοι στις θέσεις σας και κάντε αυτό που σας ψήφισε ο κόσμακης να κάνετε και αφήστε τις διαδικτυακές αρλούμπες γιατί αμα ανοίξουν τα στόματα των σοβαρών ανθρώπων δεν σας ξεπλένει ούτε ο Νέιλος ποταμός.

    Αρκετό καλάμι έχετε καβαλήσει όλοι και απο δουλειά όλο αρλούμπες.

    οσο για εσένα διαχειριστή του blog αυτού επειδή έχεις ένα κακό συνήθειο να σβήνεις αυτά που δεν σου αρέσουν με την μαλακισμένη δικαιολογία της Google σε ενημερώνω ότι όσες φορές και να το σβήσεις εγώ θα το ανεβάζω ξανά....και έλεος πια άλλαξε τον τίτλο σου στο facebook σχετικά με τις πολιτικές σου απόψεις.
    ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΣΑΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΕΚΔΟΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ BLOGER... Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG EΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ TA ΣΧΟΛΙΑ, ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΒΗΝΟΝΤΑΙ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ BLOG ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ... ΟΠΟΙΟΣ BLOGER ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ... ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙΣ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ, ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ (ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΗΔΗ) ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ... ΑΠΟ ΤΟ 2006 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΣΚΟΥΣΑ ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΜΕ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ (ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟ)...
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΙΣ, ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ… ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το γεγονός ότι ο Φραγκος έγινε υπερασπιστής του Λιλόγλου, είναι ευτυχές γεγονός... Ενδεχομένως ο φίλος μας ο Σταύρος να καταλάβει ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ κάνει. Είναι δεδομένο ότι δεν είναι τόσο βλακας για να επιτρέπει στον εαυτό του να συμπορεύεται με Χρυσαυγίτες Ω διαλογής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Ανώνυμε,

    Βγείτε επώνυμα να πείτε ότι ένας δημοτικός σύμβουλος δεν έχει δικαίωμα να έχει πολιτική άποψη για τέτοια ζητήματα, να δούμε πως θα κριθείτε...
    Δείχνει ΤΕΡΑΣΤΙΑ πολιτική αγνοια αυτό που λέτε...

    Εγώ θα συνεχίσω να ΕΧΩ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΨΗΦΙΣΑΝ.

    Ευχαριστώ,
    Μανουσιάδης Μπάμπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα "Νέα Κερατσινίου" δημοσίευσαν ένα ψευδό και παραπολιτικό σχόλιο για τα δύο προαναφερθέντα πρόσωπα. Πρόκειται για άλλη μία από τις ψεύτικες αποκαλύψεις, εναντίον του Δημάρχου, κ. Λουκά Τζανή. Επειδή όλοι γνωρίζουμε ποιος βρίσκεται πίσω από την διαχείριση αυτού του blog, ο αυτοαποκαλούμενος δημοσιογράφος, έχω ορισμένες απορίες-σχόλια:
    1) Γιατί δεν αναρτώνται στα "Νέα Κερατσινίου" οι δύο επιστολές των συνεργατών του Δημάρχου με μία συγγνώμη προς αποκατάσταση της αλήθειας; Βέβαια είναι προφανής η προβοκάτσια του διαχειριστή των "Νέων Κερατσινίου" εναντίον του Δημάρχου Κερατσινίου-Δραπετσώνας. Προβοκάτσια η οποία μάλλον υποκινείται από οικονομικά κίνητρα... Δυστυχώς, είναι ότι χειρότερο η πληρωμένη "δημοσιογραφία", πόσο μάλλον αν δεν είσαι δημοσιογράφος!

    2) Η ανωνυμία και η έλλειψη δυνατότητας σχολίων υπερτονίζουν με τον καλύτερο τρόπο το δόλιο της υπόθεσης του blog "Νέα Κερατσινίου".

    3) Κύριε Διαχειριστή των "Νέων Κερατσινίου", δημοσιογραφία δεν είναι το τι σας είπαν ως κουτσομπολιό, αλλά η ανάρτηση αληθινών πληροφοριών που αποδεικνύονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ε οχι να μιλαει και ο Μαντούβαλος ρε παιδια έλεος

    ΕΠΩΝΥΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΤΟΝ "ΕΞΥΠΝΟ" ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΡΩΤΑΕΙ ΠΟΣΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΤΖΑΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ, ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠ ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑΜΕΙΟ 40 ΕΥΡΩ), ΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ, ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΧΡΗΜΑ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. xaxaxaxaxa πολυ καλο το αστειο ρε Βασιλάκη.Δηλαδη θες να μας πεις οτι εσυ όλα αυτα τα κάνεις γιατι ξαφνικά αγαπησες τον Τζανή και το Κερατσίνι;
    Ο Τζανής προεκλογικά έταζε σε όποιον μπορούσε να του παρέχει τα μέσα για να βγει δήμαρχος.Το ίδιο έταξε και σε εσένα. Απλά εσύ περιμένεις ότι θα πάρεις αν δεν παίρνεις ήδη...για αυτό άσε τις "ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ" και κόψε και το δούλεμα

    Να σου θυμήσω ότι παλιότερα είχες αγαπήσει και τον Μελά αλλα δεν είδες προκοπή ούτε απο εκεί.
    Αν ήθελες να βοηθήσεις γιατί δεν κατέβηκες υποψήφιος με τον Τζανή αλλά το παίζεις τώρα νέος "Πεταλωτής";

    Βασιλάκη όχι σε εμάς.....
    Εκδότης και δημοσιογράφος ήταν και είναι και ο Μαυρικος που όλοι ξερουμε το ποιος είναι....Εσύ ξέρεις ποιος είναι; Ασε τώρα τα ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ γιατι δεν περνάνε εδώ....

    Και κάτι για να ξεκαθαρίζουμε λίγο τα πράγματα.
    Ο Μελάς και οι "δικοί" του ήταν και θα είναι η χειρότερη δημοτική αρχή που πέρασε ποτέ απο το Κερατσίνι. Ξέρετε όμως γιατι ο κόσμος δεν ξεσηκώθηκε εναντίον του όπως θα ξεσηκωθεί με τον Τζανή και τους "δικούς" του. Οτι κάνανε το κάνανε κρυφά και χωρίς έπαρση σημαίας.
    Ο Τζανής και οι δικοί του πρώτα έβαλαν την σημαία μπροστά και στην συνέχεια θα βάλουν και τα υπόλοιπα. Εδώ καβαλήσανε καλάμια παιδάκια και αποτυχημένοι που πριν απο 1 χρόνο μιλάγανε με το κεφάλι κάτω. Εδώ θα είμαστε και θα τα ξαναπουμε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. DHLADH RE BASILAKH WS GRAFEIO TYPOY TOY DHMOY KERATSINIOY DEN PLHRWNESAI? AMISTHI PAREXEIS TIS POLYTIMOTATES YPHRESIES SOY STON DHMO MAS? EISAI TETOIA MEGALH KARDIA RE MPAGASA? OYTE FRAGKO DEN BAZEIS STO PANTELONI SOY DHLADH?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μην κάνετε τέτοιες επιθέσεις στον ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ γιατί θα σας ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ Η GOOGLE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ, ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΜΟΥ. ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΑΚΙ, ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ... ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΤΙΒΟ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΛΠΙΖΩ, ΟΤΙ ΘΑ ΠΙΑΖΕΙ ΤΟΠΟ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ... ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ "ΑΝΩΝΥΜΟΙ" ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΜΟΥ, ΟΣΟΙ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΜΕ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ... ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ, ΕΧΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ... ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ... ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ... ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΕΔΩ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ... ΑΛΛΟ ΕΚΔΟΤΗΣ, ΑΛΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ... ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ... ΕΚΤΕΘΗΚΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΑΥΤΗ ΕΞ ΑΝΑΓΚΗΣ, ΕΠΕΙΔΗ Ο ΤΟΤΕ ΣΥΝΑΙΤΕΡΟΣ ΜΟΥ, ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ, ΠΕΡΙ ΔΕΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥ, ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΕΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΧΩ ΟΣΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΕΙΣ ΖΗΤΗΣΕΙ... ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΓΩ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΜΟΥ, ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!
    ΤΙ ΚΑΤΙΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ????
    ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΙΟΛΑΣ!!!!
    ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΛΙΓΟ.
    ΚΙ ΕΣΥ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ,ΒΡΗΚΕΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΝΤΛΕΙΣ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ!!!! ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ!!!! ΕΤΣΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ???
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ,ΚΑΜΙΑ ΚΟΤΟΥΛΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Απο οτι διαπιστωσα απαντηθηκαν οι δυο επιστολες που δημοσιευονταιται εδω.
    Παλι προτρεχετε και εκτιθεστε με τα ψεματα!πρωτα σας εφταιγε ο ΜΕΛΑΣ,ο ΛΑΛΟΣ και ο Ζουπης και τωρα τα βαλατε και με τον Λιλόγλου!
    Ποιος εχει σειρα;
    Καλα ρε βασιλακη, βαλατε τον καθυστερημενο να τα βαλει με τον Λιλογλου;ειναι κριμα γιατι απο την απαντηση του ξεφτιλιστικε το παιδι για τα θεληματα ο Μαντουβαλος.Αλλα τετοιους θελει ο Τζανης για να βολευει τους συγγενείς του


    http://neakeratsiniou.blogspot.com/2011/02/blog-post_1853.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μελάς Δήμαρχος για 8 χρόνια, Λάλος Βουλευτής για 8 χρόνια, Ζούπης Δημοτικός Σύμβουλος για πολλά χρόνια... Λιλόγλου blogger για μερικούς μήνες... Πρέπει να είσαι άσχετος για να βάζεις στο ίδιο κάντρο αυτούς τους τέσσερις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΩΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕΝΗ ΚΑΦΡΙΛΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΑΕΙ, ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ... ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΝΘΕΝ ΚΑΚΕΙΘΕΝ, ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΑΠΟΨΗ, ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ Σ' ΕΝΑ BLOG ... ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ Ο ΛΙΛΟΓΛΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΜΟΥ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ, ΟΜΟΛΟΓΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙ' ΑΥΤΟ, ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ BLOG ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ... ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΧΩ ΕΚΛΠΑΓΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ... ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙ, ΣΤΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΜΑΣ... ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΝΑ ΒΑΖΩ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ... ΟΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕΣ, ΘΑ ΣΒΗΝΕΤΑΙ... Τ Ε Λ Ο Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΣ 8.55
    Αυτο λεω και εγω οτι βριζετε χωρις διακρισεις οποιον διαφωνει με την απολυταρχικη εκφραση του ΤΖΑΝΗ.
    Ποιος εχει σειρά;τουλαχιστον οσον αφορα τα ατομα που προανεφερα βγηκαν ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ και λενε τις διαφωνιες τους.Ο Τζανης δεν είναι λιγο υποτιμητικο για αυτον να βάζει τους καθυστερημενους που εχει για τα θεληματα και δεν εννοω εσενα Βασιλακη διοτι σεβομαι οτι βγαζεις το ψωμι σου διπλα στον Τζανη.Ουτε σε θεωρω κωλοτουμπα διοτι η πολιτικη αυτα εχει...σημερα συμφωνουμε αυριο διαφωνουμε..
    Οπως και να εχει ειναι κωλοτουμπα ομως που βριζατε τον ΛΑΛΟ και τον ΖΟΥΠΗ και τον ΜΕΛΑ και τον ΛΙΛΟΓΛΟΥ που στηριζε το χρισμα του ΛΑΛΟΥ και μετα γινατε φιλοι μαζι τους ή εισαστε φιλοι πριν από αυτο οπως με τον ΜΕΛΑ...Ειναι ετσι ή όχι σε παρακαλω να μου απαντησεις.Για τον Ζουπη τι να πω;παιζετε ακομη μπουνιες στο διαδικτυο...ξεχασες τι του εσουρνες στη εφημεριδα;Ομως οσοι προανεφερα στις διαφωνιες τους με τον ΤΖΑΝΗ θεωρω οτι ειναι πιο καθαροι απο αυτον και βγαινουν οι ιδιοι να απαντησουν οποτε προκληθουν...οΤΖΑΝΗΣ στελνει τα καθυστερημενα και ξεφτιλιζονται παρεα.
    Παντως για να πουμε τα πραγματα με το ονομα τους και την ΚΟΥΜΠΑΡΑ προσελαβε ως συνεργατη του ο ακριβοδικαιος κατα φαντασια ΤΖΑΝΗΣ και την ΣΟΦΙΑ πουλεψε και τον Καθυστερημενο οποτε ειναι λιγο υποκριτικο να μιλαμε οτι συκοφαντειται η δημαρχαρα που εβριζε τον ΜΕΛΑ και τωρα βολευει πρτη-πρωτη την κουμπαρουλα του.
    Δεν ξεκινησε καθολου καλα η δημαρχαρα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ, ΟΤΙ Ο ΜΕΛΑΣ ΒΓΗΚΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Σ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ... ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΑΝΤ' ΑΥΤΟΥ Ο ΚΟΥΒΑΡΗΣ Ή ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΓΩΓΕΣ... Ο ΛΑΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΖΟΥΠΗΣ, ΟΣΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΣΚΗΘΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΚΟΜΑΝΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ. Σ' ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΩ 15 ΧΡΟΝΙΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΣΤΙΓΜΕΣ, ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑΜΕ... ΑΥΤΟ ΕΓΩ ΤΟ ΕΚΤΙΜΩ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙΞΕΙ... Ο ΤΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ... ΜΙΛΑΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Μ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΣΧΕΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ... ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΑΠΟΔΟΘΗΚΕ ΟΤ ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ "ΠΕΤΑΛΩΤΗ", ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΚΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΛΙΚΟΥ, ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ... ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΕΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΑΝΩΝΥΜΑ, ΟΤΙ Ο ΜΕΛΑΣ ΜΕ ΕΔΙΩΞΕ, ΕΧΩ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΩ ΟΤΙ ΕΦΥΓΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΠΡΙΝ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ... ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΩ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ, ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΙΟ ΣΥΧΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. AN HΞΕΡΕ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΕΒΡΙΖΑΝ ΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΚΑΝΟΥΝ "ΓΛΥΦΙΝΓΚ" ΚΑΙ "ΕΡΠΙΝΓΚ" ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΓΡΑΜΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή