Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Ο "ΤΡΩΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ" ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ...

του Αριστοτέλη Βασιλάκη

Την στιγμή που η Τρόικα απέστειλε τη νέα «Οδηγία» στους ιθαγενείς για την πώληση των τιμαλφών της Ελληνικής Γης, ήρθε ένα ποδοσφαιρικό ντέρμπι για να μας κάνει να «κατανοήσουμε» τελικά πόσο ηλίθιος λαός είμαστε…

Από χτες το βράδυ έχουμε δεχτεί ανηλεή προπαγανδιστικό βομβαρδισμό από τα τηλεοπτικά Κανάλια του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, για το πόσο κακό είναι το Ελληνικό ποδόσφαιρο, (ειδικά όταν κερδίζει ο Ολυμπιακός, ο οποίος αγαπιέται και μισιέται φανατικά, γι’ αυτό και πουλάει περισσότερο) και τον αποτροπιασμό του Ελληνικού πολιτικού κόσμου για τα χθεσινοβραδινά γεγονότα στο Καραϊσκάκη.

Δύο λάθος αποφάσεις του διαιτητή και των εποπτών «φτάνουν και περισσεύουν» για να καθαγιάσουν το ξεπούλημα, να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη και να στείλουν επικοινωνιακά την «μπάλα στην εξέδρα». Λυπάμαι που το λέω… Αλλά φίλε Έλληνα είσαι ΜΑΛΑΚΑΣ. Με κεφαλαία γράμματα… Είναι δυνατόν να τρέχεις να διαμαρτύρεσαι για μια ήττα και την ίδια στιγμή όταν σου κόβουν μισθούς και συντάξεις να αρνείσαι να αντιδράσεις, προτιμώντας την καφενειακή ραστώνη και την υποκουλτούρα των μπουζουκιών;

Φίλε Έλληνα είσαι MEGAΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ δυο φορές, γιατί χάρηκες που νίκησες, ενώ θα πρέπει να είσαι λυπημένος που σου κλέβουν την ζωή σου… Οι Αιγύπτιος και ο Λίβυος αποδεικνύουν καθημερινά, πως παρά το γεγονός ότι δεν έχουν το μυαλό σου είναι πραγματικά παλληκάρια… Πραγματικοί ΜΑΓΚΕΣ… Όχι ψευτόμαγκες στυλ, Τοροσίδη, Νίνη, με εκατομμύρια στον τραπεζικό λογαριασμό τους.

2 σχόλια:

  1. για να καταλαβω κατι......

    αυτο το site-blog-ή δε ξερω κ εγω πως μπορει να ονομαζεται ειναι promo του δημου Κερατσινιου κ του δημαρχου?ή η επισημη σελιδα του?
    οτι κ να ειναι με αυτον τον τιτλο <> κ ολα οσα γραφονται στο παραπανω αρθρο (ο θεος να το κανει αρθρο), οπως επεισης ολα οσα γραφονται κ παρακατω συμπεριλαμβανομενου κ τα υποτειθεται δελτια τυπου(???) του δημου Κερατσινιου αποτελουν ντροπη για το δημο κ το δημαρχο!
    αρχιζοντας απο το υφος του site(???) μεχρι την παρουσιαση των δελτιων τυπου....απαραδεκτα ολα!!!
    προφανως ο ιδρυτης αυτου του ιστοτοπου ειναι ο κυριος Βασιλακης (υπογραφει το παραπανω αρθρο) ο οποιος θα ευχομουν να μην ειχε καμια σχεση με τον τωρινο δημαρχο κ απλα να ειναι τοσο θερμος υποστηρικτης του ετσι ωστε ολο αυτο να φαινεται σαν γλυψιμο κ να μην ειναι!!!

    σαν δημοτης κ κατοικος Κερατσινιου ντρεπομαι να βλεπω ολες αυτες τις ηλιθιοτητες που γραφονται εδω μεσα κ επισεις ντρεπομαι για το δημαρχο που ψηφισα κ εκλεχτηκε που ενω φανηκε εξυπνος... τελικα δεν μπορει να καταλαβει ποσο κακο του κανει ολη αυτη η "γλιτσερη" προβολη (???)!!!
    αν αυτος ειναι ο τροπος προβολης σου κυριε δημαρχε τοτε πρεπει να αναθεωρησεις για τα ατομα που εχεις γυρω σου!μαλλον το κακο σου θελουν κ οχι το καλο!!!

    Υ.Γ1: καλο θα ηταν δημαρχε να ειχατε γυρω σας ανθρωπους που να γνωριζουν το αντικειμενο κ οχι ανθρωπους που απλα δηλωνουν δημοσιογραφοι ή αρθρογραφοι ή απλα ξερολες.......

    Υ.Γ2: ο δημαρχος ειναι ενημερος για ολη αυτη τη γελοια παρουσιαση (ειμαι σιγουρος πως οχι!)

    Υ.Γ3: ελεος πια με αυτα τα δελτια τυπου(?)!μια σχολικη εφημεριδα εχει πιο λακωνικη κ πιο περιεκτικη υλη!

    αυτα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το συγκεκριμένο blog δεν έχει καμία σχέση με το Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας... Το γεγονός ότι αναρτά ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ του Δήμου, είναι επιλογή του διαχειριστή του και δεν αφορά κανέναν άλλον, εκτός από τον ίδιο. Αν ψάξει κανείς το blog, το οποίο υπάρχει εδώ και δύο χρόνια, θα δει ότι είναι γενικού περιεχομένου... Έχουν κατά καιρούς αναρτηθεί, έρευνες, συνεντεύξεις, εφημερίδες, δημοσιεύματα, που στην συντριπτική τους πλειοψηφία δεν έχουν σχέση με το Κερατσίνι και την Δραπετσώνα. Για παράδειγμα η πρωτογενής έρευνα (και όχι αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο) για τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, 5 συνεντεύξεις από καθηγητές πανεπιστημίου, αποδεικνύει ότι το συγκεκριμένο blog είναι καθαρά δημοσιογραφικό και όχι προπαγανδιστικό. Το αν αρέσει σε κάποιον ή όχι το περιεχόμενο του, είναι σχετικό και καθόλου αντικειμενικό. Η επισκεψιμότητα του (πολύ εύκολα κάποιος μπορεί να την βρει), δείχνει ότι δεν είναι ένα blog που το διαβάζει ένας περιορισμένος αριθμός ανθρώπων. Επ’ ουδενί δεν έχει σαν στόχο την προμοτάρισμα του Τζανή. Τα ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ του Δήμου, δεν αφορούν ΜΟΝΟ τον Τζανή. Δήμος δεν είναι ο Τζανής… Δήμος είμαστε όλοι εμείς οι Δημότες Κερατσινίου-Δραπετσώνας. Το αν ο διαχειριστής θέλει να ανεβάζει τα ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ του Δήμου (αυτούσια και χωρίς θετικό ή αρνητικό σχολιασμό) είναι δικαίωμα του και δεν μπορεί να του το αφαιρέσει κανένας Ανώνυμος σχολιαστής. Βέβαια από τα λεγόμενα του Ανώνυμου σχολιαστή προκύπτει το συμπέρασμα, ότι το πρόβλημα του είναι ο Βασιλάκης. Όπως και πολλών άλλων… Αυτό το πρόβλημα να είστε σίγουροι ότι θα λυθεί σύντομα…
    Ευχαριστώ για την επίσκεψη και την ανάγνωση
    Ο διαχειριστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή