Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Το ροζ γατάκι και οι πράσινες βούλες... και η ανωριμότητα στο μεγαλείο της!

"Κάποιο ροζ γατάκι με πράσινες βούλες του 13ου ορόφου μας μαρτύρησε ότι οι αντιδήμαρχοι της πόλης μας κυκλοφορούν με κίτρινα ποδήλατα που τα πλήρωσαν οι πολίτες!! Επίσης μαζεύονται κάθε μέρα και παίζουν πόκερ με τα χρήματα που μαζεύουν από τα κέρματα που πέφτουν από τις τσέπες των περαστικών... δηλαδή των πολιτών μας!!!!

Επίσης ποιος άραγε είναι αυτός που κυκλοφορεί με ΥΠΟΠΤΟ (ύποπτο έτσι επειδή το λέω εγώ!) χαμόγελο στο γραφείο δημάρχου? Ποιος πλήρωσε άραγε το χαμόγελο του? Οι δημότες???
Επίσης ενημερωθήκαμε ότι ο πρόεδρος (λέμε πρόεδρος και όποιον καταλάβει κανείς, έτσι και αλλιώς ότι μας κατέβει γράφουμε) ΤΟΛΜΑΕΙ και βάζει από τη βρύση του δημαρχείου και πίνει ΝΕΡΟ! Πράγμα που σημαίνει ότι ξοδεύει τα λεφτά του Δήμου μας!!! ΕΛΕΟΣ!!!
Το χειρότερο είναι ότι ο "ψηλός" του Δημαρχείου (υπάρχουν 25 ψηλοί αλλά όποιον και να καταλάβετε δεν μας πειράζει...) μάθαμε ότι ελέγχει το μυαλό του πρωθυπουργού μέσα από μία υπερφυσική συσκευή που αγόρασε φυσικά με τα λεφτά του Δήμου μας!
Τέλος, μάθαμε ότι ο Δήμαρχος έχει ορίσει... όχι 6, αλλά 666 αντιδημάρχους, καθώς θέλει να ξορκίσει τον "έξω από εδώ".... ΦΥΣΙΚΑ και οι 666 είναι μπατζανάκηδες της ξαδέρφης του κουμπάρου του θείου του Δημάρχου (ωραίο ακούγεται αυτό και πιασάρικο!!). Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες μας, παρόλο που ο Δήμος δεν έχει μία λόγω Καλλικράτη, κάτι κότες στο υπόγειο του Δημαρχείου γέννησαν λεφτά και πληρώθηκαν και οι 666!
Επίσης είναι αυτονόητο ότι όποιος τύχει και έχει κάποια σχέση με τον Δήμαρχο (Άκου εκεί να δημιουργήσει φιλίες με τα άτομα που πολέμαγαν μέρα νύχτα για τη πόλη τους... άκου εκεί να είναι άνθρωπος και όχι μηχανή!!) είναι άχρηστος, βλάξ και ανίκανος.
Άλλωστε σύμφωνα με το Σύνταγμα στο 10203494 άρθρο: "Απαγορεύεται όποιος έχει μιλήσει με τον Δήμαρχο πάνω από 1 φορά να γίνεται συνεργάτης του. Οι συνεργάτες πρέπει να είναι άγνωστοι, με προτίμηση από άλλες αντίπαλες παρατάξεις που έλαβαν μέρος στις εκλογές."
Αυτά τα λίγα από τους πολύ έγκυρους ρεπόρτερ μας...."


Αυτή είναι η δημοσιογραφία που θέλουμε φίλοι μου; Γιατί εγώ δεν διακρίνω διαφορετικό επίπεδο από το παραπάνω χιουμοριστικό κείμενο και τα διάφορα blogs για τη πόλη μας. Κείμενα με ψευδώνυμα (και όποιος τσιμπήσει), με μπόλικη φαντασία και ιστορίες από το τίποτα για καφέδες, "αντάρτες", νυφίτσες και ιστορίες για αγρίους...

Η ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ. ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ, ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ.

Ευχαριστώ,
Μπάμπης Μανουσιάδης
Δημοτικός Σύμβουλος
Κερατσινίου-Δραπετσώνας

1 σχόλιο: