Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Περί κουμπάρας…

Διαβάζουμε σε διάφορα blogs που ασχολούνται νυχθημερόν με τα «πεπραγμένα» του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, ότι ο Δήμαρχος έχει «βολέψει» χωρίς αξιοκρατικά κριτήρια τους συγγενείς του. Μάλιστα έχει γίνει πλέον θρυλική η ατάκα όλων ανεξαιρέτως των αντιπολιτευόμενων blogs, ότι προσέλαβε στο ιδιαίτερο γραφείο την κουμπάρα του. Δεν θεωρούμε θεμιτό να απαντάμε σε δημοσιεύσεις blogs, αφού δεν διεκδικούμε ούτε τον ρόλο του «εκπροσώπου», ούτε του «αντιπροέδρου» του Τζανή, ρόλο που μας «χάρισαν» κάποια blogs και παρά το γεγονός ότι μας «μεγαλώνει», δεν τον αποδεχόμαστε, ούτε τον διεκδικούμε. Ωστόσο θεωρούμε ότι το να στοχοποιείται κάποιο φυσικό πρόσωπο, για να κάνει κάποιος αντιπολίτευση στον Τζανή, είναι δημοσιογραφική «ανθρωποφαγία», την στιγμή μάλιστα που τα δημοσιεύματα περί πρόσληψης της κουμπάρας, είναι εντελώς ψευδή και δεν επιβεβαιώνονται από πουθενά. Μάλιστα, προκαλούμε το οποιοδήποτε blog να βρει στοιχεία και να δημοσιεύσει την πρόσληψη στον δήμο κάποιου συγγενικού προσώπου του Τζανή. Και της κουμπάρας, φυσικά… Καλοθελητάδες υπάρχουν πολλοί μέσα στον Δήμο για να τους δώσουν αυτά τα στοιχεία.

Πολλοί δεν γνωρίζουν ότι ο Τζανής κατάφερε να πάρει τον Δήμο, κερδίζοντας τους επίσημους υποψηφίους των δύο μεγάλων κομμάτων, οι οποίοι μάλιστα συνεργάστηκαν φανερά στον β’ γύρο των δημοτικών εκλογών, επειδή στηρίχτηκε προεκλογικά σε πολλούς ανθρώπους που τον πίστεψαν και προσέφεραν τις υπηρεσίες τους ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ. Κάτι ανάλογο γίνεται και μετεκλογικά. Αυτή η πρωτόγνωρη λογική για τα αυτοδιοικητικά δεδομένα «φαντάζει ξένη», στους θιασώτες της κομματικά εξαρτημένης αυτοδιοίκησης. Δεν μπορούν να χωνέψουν με τίποτα, ότι άνθρωποι, που έχουν δικές τους δουλειές (όπως και η κουμπάρα), τον ελεύθερο χρόνο τους τον αφιερώνουν, για να βοηθήσουν τη νέα Δημοτική Αρχή. Φαντάζει ξένο, αλλά είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ αλήθεια… Όταν θα βρουν στοιχεία περί πρόσληψης συγγενικών προσώπων στον Δήμο, εδώ θα είμαστε για να παραδεχτούμε ότι κάναμε λάθος, παρά το γεγονός ότι δεν είναι επιλήψιμο, να συνεργάζεται κάποιος Δήμαρχος με συγγενικό του πρόσωπο, αν αυτό πληροί τα σχετικά προσόντα… Πάντως θα περίμενα από τα διάφορα blogs να αναφερθούν στην σωρεία προσλήψεων συγγενικών προσώπων του, από τον πρώην Δήμαρχο… Τότε είχα διακρίνει μια εκκωφαντική σιωπή. Μόνο η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, είχε αναφερθεί διεξοδικά, επώνυμα και ονομαστικά. Γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε ασκήθηκε δικαστική δίωξη 500.000 ευρώ από τον πρώην Δήμαρχο, για την οποία πολύ σύντομα θα λογοδοτήσει…

9 σχόλια:

  1. Φίλε Τέλη να ξέρεις ότι πολύ κόσμο πόνεσε που ο Τζανής πήρε τον Δήμο και πάει να τον φτιάξει μεθοδικά και απλά..Οι κουμπάροι ας ασχοληθούν με άλλα πράγματα και ας αφήσουν τον άνθρωπο να διαχειριστεί το χάος που παρέλαβε. Εκτός και αν κάποιοι θέλουν την προηγούμενη δημοτική αρχή που πρέπει να ηταν υπόδειγμα(Λέμε τώρα).Θέλει υπομονή και ψυχική δύναμη η κατάσταση και έτσι η αλλιώς γουστάρουμε ή δε γουστάρουμε,ο Τζανής θα τον φτιάξει τον Δήμο.Τα υπόλοιπα θα τα δούμε..Ευτύχης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιός νεοδιορισμένος πρόεδρος νεοδιόρισε και τη συμβία του; Κάτι τέτοιο ...κουβεντιάζεται στην πιάτσα, αληθεύει; A! Παρ'ολίγο να ξεχάσω και την επίσης νεοδιορισμένη ανηψούλα του "διοικητού"! Και ...έπεται συνέχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγγνώμη αλλά θα ήθελα μια διευκρίνηση μπορεί οποιοσδήποτε να εργαστεί εθελοντικά στον Δήμο;Εγώ μπορώ να πάω δηλαδή?? Υπάρχει νομικό πλαίσιο; κάτι ακόμα εσείς κύριε Βασιλάκη δεν έχετε και γραφείο στον Δήμο; αν και δεν έχω καταλάβει το επάγγελμα σας... δημοσιογράφος? διότι η εφημερίδα σας είναι τύπου χαϊ, σοκ , hello..και ρεπορτάζ δεν κάνετε..διοτι τα δημοσιεύματα σας στηρίζονται στην εμπάθεια και στην κακεντρέχεια...η μήπως έχετε τελείωσει διοίκηση επιχειρήσεων??? χαχα τόσο πολυάσχολος είστε...με τόσα προσόντα...και παρ'ολα αυτά έχετε χρόνο να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας εθελοντικά στον Δήμο??? Μα καλά μας δουλεύετε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΣΥ ΜΕΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ (ΜΑΘΕ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ), ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ "ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ" ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ... ΕΚΕΙΝΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ... ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΥΡΙΚΟΣ ΤΟ 2002, Ο ΣΑΡΑΦΟΓΛΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΛΑ... ΚΑΙ Ο ΚΑΘΟΛΑ ΑΞΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΡΑΦΟΓΛΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΤΡΩΓΕ ΤΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ... ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ (ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΤΟ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΟ ΤΗΣ ΤΥΡΟΠΙΤΑΣ... ΕΠΑΛΕΙΜΜΕΝΗΣ ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΜΕΛΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kai esy poios eisai o dikigoros tou Basilaki??? ego rotisa ton k.Basilaki na mou apantisei giati thelo na pao ethelontis sto dimo !!! mipos eisai kai esi kanenas ethelontis kai esi kai fovasai mipos sou paro tin douleia??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΗ, ΟΤΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. den exo sxesi me kanenan tyropitakia..nomizeis oti eimai allos.. esi den katalabaino poio tsiraki eisai??? o Basilakis stoma den exei??? eipa oti thelo na gino ethelontis pou mporo na apeuthintho?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ... ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ, ΕΛΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. fainetai oti eisai glyftroni kai tsiraki tou basilaki kai tou kathena mipos eisai kai o pitsirikas pou pairnei oles tis ekdiloseis tou dimou kai to paizei aristeros?? i mipos kapoio allo glyftroni??? anyway tha ertho na me aksiopoiisei o Basilakis giati ksero na leo tin ALITHEIA...kai esena tha se bgaloume me tin skoupa kai to FARASI na mazepseis tin broma kai ta skoupidia giati pisteuo oti exeis ta katallila prosonta gia tin douleia ti les??

    ΑπάντησηΔιαγραφή