Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

Διάβαση για τα ΑΜΕΑ ή για τον υπουργό;...

Σ’ αυτήν την κυβέρνηση τα στελέχη της, ή θα κάνουν πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα, ή το δημόσιο χρήμα θα χρησιμοποιείται προς όφελος των στελεχών της.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα της δεύτερης περίπτωσης με τον Υπουργό Υγείας κ. Αβραμόπουλο. Η παραλιακή οδός Ποσειδώνος (Αθηνών – Σουνίου) αποτελεί καρμανιόλα, ιδιαιτέρως μετά τη Βούλα, για τους πεζούς που επιχειρούν να προσεγγίσουν τη θάλασσα.
Σ’ αυτά τα 50 χιλιόμετρα εκτελείται ένα δημόσιο έργο, μια υπόγεια διάβαση με κόστος 850.000,00 €, στο 43ο χιλιόμετρο, ακριβώς μπροστά από τη βίλα του κ. Αβραμόπουλου.
Το ερώτημα είναι γιατί δεν έγινε η υπόγεια διάβαση στον οικιστικό ιστό της Αγ. Μαρίνας, των Καλυβίων, της Σαρωνίδας ή και αλλού, που θα εξυπηρετούσε χιλιάδες κόσμο; Γιατί και από ποιον επιλέχτηκε να γίνει στη μέση του πουθενά και ...
να βολευτούν 10-15 σπίτια μεταξύ αυτών και η βίλα του κ. Αβραμόπουλου;
Η δικαιολογία ότι έγινε για τα ΑΜΕΑ, αποτελεί ύβρη για τα ΑΜΕΑ και προσβολή για τη νοημοσύνη όλων μας. Για να προσεγγίσει ΑΜΕΑ σ’ αυτήν τη διάβαση πρέπει απαραιτήτως να χρησιμοποιήσει αυτοκίνητο!!!
Κάποιοι θα έπρεπε να ντρέπονται!! Αλλά από άτομα που τους φτύνουν και προσποιούνται ότι βρέχει δεν περιμένει κανείς και πολλά πράγματα!!!

Κωνσταντινίδης Δημήτρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου