Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Η «νέα Χούντα» και η «νέα Μεταπολίτευση»!!!!



του Αριστοτέλη Βασιλάκη

Φοβάμαι πως το μεγαλύτερο λάθος της «κυβερνητικής τρόικας», δεν είναι η πιστή εφαρμογή των εντολών της «τρόικας των τοκογλύφων», παρά τους συνηθισμένους επικοινωνιακούς ακροβατισμούς (της μαϊμού επαναδιαπραγμάτευσης) των τελευταίων ημερών, τους οποίους πλέον δεν πιστεύει κανένας, αλλά οι εμφυλιοπολεμικές συνθήκες και ο κοινωνικός διχασμός που στήνεται καθημερινά από τους «μηχανισμούς καταστολής» του συστήματος.
Προσπαθεί το κατεστημένο με κάθε τρόπο η «εγχώρια τρόικα», να περάσει στο υποσυνείδητο του Έλληνα, ότι η ψευδαίσθηση ελευθερίας που είχαμε μέχρι σήμερα ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ… Είναι ξεκάθαρο, πως πλέον δεν ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ, διότι θα υποστούμε τις συνέπειες… Όταν τολμάμε να πάμε να διαμαρτυρηθούμε στο Σύνταγμα, μας πνίγουν στα χημικά. Όταν έρχεται στην Ελλάδα ο ανθέλληνας αρχιτοκογλύφος Τζόρτζ Σόρος, τα ΜΜΕ απεργούν για να μην το μάθουμε… Όταν έρχεται στην Ελλάδα η «μανταμίτσα Μέρκελ», απαγορεύεται να συνευρεθούμε δημόσια «πάνω από τρεις»!!! Όταν ένας μάγκας δημοσιογράφος (αυτός που έβγαλε στη φόρα το ΣΚΑΝΔΑΛΟ του Βατοπεδίου) αποτόλμησε να βγάλει στη δημοσιότητα τη λίστα Λάγκαρντ (που έκρυβαν επιμελώς ατημέλητα οι «πατριώτες» Βενιζέλος, Παπακωνσταντίνου και Σαμαράς), η «Ελληνική Δικαιοσύνη» τον έστησε ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ στα πέντε μέτρα «προς γνώση και συμμόρφωση των υπολοίπων»… Βέβαια όταν ο Βαξεβάνης έβγαζε τα άπλυτα του Βατοπεδίου, είχε ανακηρυχτεί ως δημοσιογραφικός ήρωας, αφού τότε οι ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ του βόλευαν το κατεστημένο, που ήθελε να στείλει τον Καραμανλή σπίτι του…
Όταν ένας δημοσιογράφος της ΕΡΤ, ο οποίος δεν παίρνει τον πακτωλό χρημάτων που παίρνουν «δημοσιογραφικά μειράκια» όπως ο Πρετεντέρης, η Τρέμη, ο Καψής, ο Ευαγγελάτος, ο Λυριντζής, ο Οικονόμου και ο Πρωτοσάλτε, αποτόλμησε να ασκήσει κριτική στον υπουργό που του έκανε πλάκα ο Παλαιοκώστας, έχασε την εκπομπή του… ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ!!! Φίλοι μου βιώνουμε τη «νέα Χούντα», χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε… Κι εντάξει, αυτό να το δεχτώ… Κάποια στιγμή θα το αντιληφθούμε και θα αντιδράσουμε… Νομοτελειακά θα γίνει αυτό… Αυτό που φοβάμαι περισσότερο είναι μετά τη «νέα Χούντα» ακολουθεί η «νέα μεταπολίτευση»!!!!
Καρεκλοκένταυροι, οπορτουνιστές, νεοφιλελεύθεροι, πολιτικά και κοινωνικά απαίδευτοι, παπαγάλοι του συστήματος, αρπακτικά, «μεταρρυθμιστές» της διαπλοκής καθώς και άλλα τέτοια «νόμιμα» και «ηθικά» στοιχεία δημιουργούν το νέο «ΠΑΣΟΚ». Το ΠΑΣΟΚ της μνημονιακής μεταπολίτευσης… Γαλάζιοι, πράσινοι, πορτοκαλί, μαύροι, άσπροι, ροζουλί… Μέσα σε μόλις 35 χρόνια οδήγησαν τους εαυτούς τους και τους παρατρεχάμενους αυλοκόλακες σε αμύθητα πλούτη και τον λαό που άργησε ή ακόμα και δε θέλησε να καταλάβει το τι συνέβαινε στην εξαθλίωση και την δυστυχία. Τραγικό θα μπορούσε να πει κάποιος. Για όσους ήξεραν πράγματα και καταστάσεις δεν ήταν καθόλου τυχαίο όμως. Όλοι οι άξιοι και έντιμοι άνθρωποι μετά από άνιση μάχη ανατροπής του σάπιου συστήματος είτε απομακρύνθηκαν είτε αποχώρησαν αηδιασμένοι από αυτόν τον «οχετό» που τους έπνιγε.
Αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι που έφεραν την «Χούντα» του Μνημονίου, οι ίδιοι θέλουν να δημιουργήσουν τις βολικές για εκείνους συνθήκες της «νέας μεταπολίτευσης»… Επειδή οι «νεοέλληνες» αποδεικνυόμαστε αθεράπευτα βολεμένοι, καλά να πάθουμε ΤΕΛΙΚΑ… Το τραγικό είναι ότι η «νέα γενιά», τα εγγόνια της επάρατης – για μένα – γενιάς του Πολυτεχνείου, φεύγουν από την Ελλάδα, γιατί δεν θέλουν να μας βλέπουν… Αυτό είναι το χειρότερο για το ΕΘΝΟΣ μας… Ούτε στα 400 χρόνια της Τουρκοκρατίας, δεν βιώσαμε αυτού του είδους τον εθνικό κίνδυνο…

1 σχόλιο: