Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

ΚΟΛΛΗΤΟΙ...

Δήλωσε ο πρώην Υπουργός Ανδρέας Ανδριανόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ», που παρουσιάζουν στο ΚΑΝΑΛΙ 1 του ΠΕΙΡΑΙΑ, στους 90.4, οι Βασίλης Σκουρής και Γρηγόρης Τζιοβάρας, για τον Γιώργο Παπανδρέου:
«Εγώ προσωπικά στον Παπανδρέου εναποθέτω πολλές ελπίδες. Με την έννοια ότι είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει φθαρεί. Όποτε έχει περάσει από υπουργικούς θώκους δεν έχει ακουστεί το παραμικρό εναντίον του και έχει –πιστεύω- την πρόθεση να φτιάξει ορισμένα σωστά πράγματα. Που βέβαια κι ο Καραμανλής είχε αυτήν την πρόθεση. Τώρα από εκεί και πέρα, είναι θέμα κυκλώματος, περιβάλλοντος, σχηματισμού που θα τον στηρίξει κλπ. Ο κος Καραμανλής δυστυχώς δεν το πέτυχε αυτό. Το σχήμα το κυβερνητικό που έφτιαξε και η ομάδα που τον περιστοιχίζει δεν έχει δείξει ότι έχει τις αντίστοιχες ικανότητες. Ελπίζω ότι ο κος Παπανδρέου θα λειτουργήσει διαφορετικά. Ελπίζω».
Αυτό έλειπε να μην υποστηρίξει ο Ανδρέας τον Γιώργο… Κολλητοί από παλιά είναι οι δύο άνδρες… Αν και στην ουσία των λόγων του, μάλλον έχει απόλυτο δίκιο ο Ανδρέας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου