Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

Η ΒΙΑΣΥΝΗ ΚΑΙ Η ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΣΗ...

Ζητήθηκε από την Βάσω Παπανδρέου να αντικρούσει το επιχείρημα της Νέας Δημοκρατίας ότι σήμερα, η Βουλή ασχολείται με τα ζητήματα διαφθοράς, ότι σήμερα η δικαιοσύνη διερευνά υποθέσεις, ενώ στο παρελθόν 14 προτάσεις της τότε αξιωματικής αντιπολίτευσης είχαν απορριφθεί:
«Ανεξάρτητα από το τι είχε γίνει στο παρελθόν που εγώ δεν θα πω ότι όλα είχαν γίνει καλώς, νομίζω ότι σίγουρα πλέον έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που η διαφθορά έχει δυστυχώς διευρυνθεί πάρα πολύ. Η αντίληψη των πολιτών είναι ότι υπάρχει γενικώς μια τάση για κουκούλωμα. Έχουμε μια τεράστια οικονομική κρίση και έχουμε μια τεράστια επίσης διαφθορά στον δημόσιο τομέα και πρέπει να βγούμε από αυτή τη κατάσταση. Γι’ αυτό, το ΠΑΣΟΚ προτείνει να συμφωνήσουν όλα τα κόμματα να πάρουμε συγκεκριμένα μέτρα, ώστε να ανατάξουμε το κλίμα ηθικής στη χώρα μας.»
Αν μη τι άλλο η Βάσω δείχνει να βιάζεται να επιστρέψει στην εξουσία. Η λογική του εξ απαλών ονύχων αφορισμού της πρόσφατης ιστορίας του ΠΑΣΟΚ, λειτουργεί περισσότερο, ως τάση αυτοκάθαρσης…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου