Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Έχουν κλειδώσει οι πρόωρες

του Αριστοτέλη Βασιλάκη
telisvas@tellas.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης οι εθνικές εκλογές έχουν κλειδώσει για την 12η Δεκεμβρίου, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές!
Ο πρωθυπουργός διαβλέποντας ότι δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος της επιβολής νέων επώδυνων μέτρων πήρε την απόφαση να πάει σε πρόωρες εκλογές, έχοντας μάλιστα ενημερώσει με σχετική επιστολή του τον πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια.
Η συγκεκριμένη επιστολή υπάρχει, έχει διαρρεύσει από το Μαξίμου και όχι από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αλλά προς το παρόν ο κομιστής είναι άγνωστός!
Σύμφωνα με το σενάριο, το οποίο ασπάζονται και οι δανειστές μας στα μέσα Δεκεμβρίου ο κ. Παπούλιας θα ορκίζει Οικουμενική κυβέρνηση με τη Ντόρα Μπακογιάννη, να αναλαμβάνει το νευραλγικό υπουργείο Εξωτερικών το οποίο θα γίνει και υπουργείο Αιγαίου και σαν μοναδικό στόχο θα έχει την συνεκμετάλλευση με τους Τούρκους και τους Αμερικανούς των κοιτασμάτων πετρελαίου… Όπως έχουμε αποκαλύψει πολλές φορές ήδη τα εξελιγμένα τρυπάνια έχουν αγοραστεί, 17 στον αριθμό και αναμένεται πολύ σύντομα να πιάσουν δουλειά.
Εκτός του όλου σκηνικού θα μείνει σίγουρα ο Αντώνης Σαμαράς και η υπάρχουσα ΝΔ, οι οποίοι έχουν τραβήξει διαφορετικό «αντιμνημονιακό» δρόμο και προτιμούν να έχουν την εύνοια του λαού, παρά των δανειστών.
Το ερώτημα που τίθεται από πολλούς είναι γιατί ο πρωθυπουργός πάει σε εκλογές. Είναι απλό! Δεν θέλει να κρατήσει μόνος του την ατομική βόμβα της χρεοκοπίας και της εξαθλίωσης της χώρας. Των νέων μέτρων κι ότι πρόκειται ν’ ακολουθήσει.
Θα συγκυβερνήσει με την Ντόρα, τον Κουβέλη, τον Καρατζαφέρη πολύ πιθανό και με άλλες «δημοκρατικές δυνάμεις».
O λόγος που στη διακαναλική δεν μίλησε ακόμη πιο ανοιχτά για τις εθνικές εκλογές ήταν για να κρατήσει εν υπνώσει τον Σαμαρά, χωρίς όμως να καταφέρει και πολλά, αφού ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποδεικνύεται ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟΣ των περιστάσεων!
Η σκηνοθεσία της όλης υπόθεσης δίλημμα-εκλογές ήταν του κ. Μητσοτάκη, ο οποίος την έδωσε με ραβασάκι στον κ. Ψυχάρη κι αυτός με τη σειρά του στον κ. Παπανδρέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου