Δευτέρα, 4 Μαΐου 2009

2000 νέοι στο πάρτι νεολαίας Πειραιά

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το πάρτι νεολαίας που διοργάνωσε ο Δήμος Πειραιά την Τετάρτη 29 Απριλίου στο club «SHISHA» (Ακτή Κονδύλη 40 και Αιγάλεω). Ο Αντιδήμαρχος Νεολαίας κ. Γιάννης Υδραίος, αφού ευχαρίστησε τους νέους του Πειραιά για την συμμετοχή δήλωσε σχετικά:
«Η εκδήλωση αυτή εκφράζει τη βούληση της Δημοτικής Αρχής για τακτική επικοινωνία με την νεολαία για την ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων της, για διεξόδους στην ψυχαγωγία, στη δημιουργική απασχόληση, στην παιδεία και στην άθληση».
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Λιντζέρης, οι πολιτευτές Μανώλης Μπεντενιώτης και Δημήτρης Καρύδης, ο Γεν. Γραμματέας του Δήμου Πειραιά κ. Γιώργος Οικονομόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κώστας Ρεσβάνης, οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Υδραίος, Δάφνη Μπόκοτα και Τάκης Αβραμίδης, εκπρόσωποι τοπικών συμβουλίων νέων, διαμερισματικοί σύμβουλοι και οι εκδότες της εφημερίδας ΣΤΑΜΠΑ Αριστοτέλης Βασιλάκης και της εφημερίδας Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Γιάννης Κανατσέλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου