Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Δολοφονούνται 10 εκατ. Γρηγορόπουλοι!!!

του Αριστοτέλη Βασιλάκη

Γίνεται μια τιτάνια προσπάθεια τις τελευταίες ημέρες από τον επικοινωνιακό στρατό της κυβέρνησης του Μνημονίου και του Μεσοπρόθεσμου, να χρεωθούν στον ΣΥΡΙΖΑ, οι συνεχείς προπηλακισμοί των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.

Είναι προφανές ότι οι συγκεκριμένοι προπηλακισμοί, καταδικαστέοι κατά την γνώμη μου, προέρχονται από απλούς πολίτες, αντισυστημικούς και εξωσυστημικούς ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ στην πλειοψηφία τους, οι οποίοι δεν μπορούν να δεχτούν με τίποτα την Οβιδιακή ιδεολογική και πολιτική μετάλλαξη του «πάλαι ποτέ», Σοσιαλιστικού Κινήματος, το οποίο κατάφερε μέσα σε ενάμιση χρόνο να διαλύσει κάθε ψευδαίσθηση για την ιδεολογική ταυτότητα. Είναι σαφές ότι το κυβερνών κόμμα είναι μακράν το πιο ΔΕΞΙΟ (με την κακή έννοια) και το πιο «νεοφιλελεύθερο» (με την ακόμα πιο κακή), κόμμα του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Η χρέωση του ΣΥΡΙΖΑ ως του κόμματος αντάρτη και αποσταθεροποιητή του πολιτικού συστήματος έχει ξεκινήσει εδώ και 3 χρόνια… Τότε τον Δεκέμβριο του 2008, όταν είχε καεί ολόκληρη η Αθήνα, λόγω της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου!!!! Τότε η Αστυνομία είχε δείξει πρωτοφανή αναποτελεσματικότητα. Ενώ σήμερα που δολοφονούνται 10 εκατ. Γρηγορόπουλοι, η ΕΛ.ΑΣ. δείχνει πρωτοφανή ζήλο και διαλύει κάθε είδους αντίδραση και διαμαρτυρία. Τότε σύσσωμο το κατεστημένο, αφενός χρέωνε τα επεισόδια στην ανικανότητα της τότε κυβέρνησης Καραμανλή, ενώ υπογείως τα χρέωνε σε αναρχικές ομάδες που είχαν σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ… Εκ των υστέρων αποδείχτηκε πως όλη αυτή η «διαμαρτυρία», δεν ήταν καθόλου αυθόρμητη και καθόλου καθοδηγούμενη από το κόμμα της Κουμουνδούρου. Ξένοι και Έλληνες παρακρατικοί βγήκαν στους δρόμους της Αθήνας, καίγοντας, κλέβοντας και λεηλατώντας, με μοναδικό στόχο να αποσταθεροποιήσουν και εν τέλει να ρίξουν την κυβέρνηση Καραμανλή, η οποία προσφάτως είχε υπογράψει συμφωνίες μαμούθ με την Ρωσία και την Κίνα.

Και μπορεί ο Καραμανλής να κατάφεραν να τον στείλουν στη Ραφήνα, ωστόσο ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να «ζει», παρά τις τρικλοποδιές που του έριξαν οι Αλαβάνος και Κουβέλης… Το σχέδιο του 2008 φαντάζει αποτελεσματικό, γι’ αυτό και ανασύρθηκε… Για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν. Ο απλός Ελληνικός λαός «προφανώς» στηρίζει τις επιλογές Παπανδρέου, γι’ αυτό άλλωστε και το ΠΑΣΟΚ, μόλις που πλησιάζει το 20% σε όλες τις κυλιόμενες δημοσκοπήσεις…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου