Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

ΔΙΛΛΗΜΑ!!!


Το δίλλημα που τίθεται κάθε τρεις και λίγο «ή εφαρμόζετε, αντισυνταγματικές αποφάσεις και σε ακραία μορφή αντιλαϊκές, που οδηγούν μαθηματικά στη φτώχεια τους πολίτες, ή η χώρα θα χρεοκοπήσει» ουσιαστικά αποτελεί το χειρότερο εκβιασμό που έχει γίνει σε λαό παγκοσμίως και μάλιστα σε πολίτες, οι οποίοι αντικειμενικά δεν φέρουν καμία ευθύνη για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα τους, αφού το τεράστιο χρέος, δημιουργήθηκε από μια μικρή κάστα ανθρώπων, οι οποίοι ξετίναξαν τα ταμεία του Ελληνικού κράτους και παράλληλα διέλυσαν την κοινωνία του, για να μην μπορεί να αντιδράσει. Η εγκατάσταση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην Ελλάδα, αποτελεί όνειδος για την Ευρωπαϊκή οικογένεια και για ένα από τα λίγα κράτη του κόσμου που είχε εδραιωμένη δημοκρατία.
Συνεπώς τόσο το πνεύμα όσο και η ουσία της κυβέρνησης Παπανδρέου, συνακόλουθα και αυτής του Παπαδήμου, περί της μετεξέλιξης της Ελλάδας σε μια υπό κατοχή χώρα με μηδενική ανάπτυξη και φτωχούς κατοίκους, η οποία επιβάλλεται με αντισυνταγματικούς νόμους που καταλύουν την ίδια την δημοκρατία οδηγεί σε κατάλυσή της και θέτει διλλήματα περί της συνταγματικής  νομιμοποίησης πλέον της σημερινής εκτελεστικής εξουσίας.
Καθίσταται λοιπόν αντιληπτό ότι μια κοινοβουλευτική πλειοψηφία, η οποία υφάρπαξε την ψήφο του ελληνικού λαού για να ασκήσει άλλη πολιτική, με καμία εμπιστοσύνη –σήμερα- από τον κόσμο, αποφασίζει για τον τόπο, χωρίς να έχει τη νομιμοποίηση τόσο του Συντάγματος όσο και των πολιτών. Είναι σαφές ότι πλέον τίθεται θέμα Δημοκρατίας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου