Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΚΕΠΟΚ κ. ΙΩΑΝΝΗ ΤΣΟΥΤΣΑ

Προς
Δήμαρχο Κερατσινίου Δραπετσώνας
κο Λουκά Τζανή

Φίλε Λουκά,

Με έκπληξη διάβασα σε διάφορα blogs, μια υποτιθέμενη επιστολή μου, με την οποία σου γνωστοποιώ την παραίτησή μου.

Διαψεύδω δημόσια και κατηγορηματικά την άθλια προσπάθεια, σπίλωσής μου και απόδοσης σε μένα υποτιθέμενων ενεργειών και θέσεων, τις οποίες όπως καλά γνωρίζεις δεν ενστερνίστηκα και δεν υλοποίησα ποτέ στα χρόνια που ασχολούμαι με τα κοινά.

Πρόκειται για μια προσπάθεια χυδαίου και άρρωστου προβοκαρίσματος της κοινής μας πορείας και προσπάθειας, αλλά και ευρύτερα της προσπάθειας που καταβάλλει η παράταξή μας από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το Δήμο.

Είναι γνωστή σε όλο το Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα η αγάπη, η εκτίμηση και ο σεβασμός που νοιώθω προσωπικά για σένα και για το οικογενειακό σου περιβάλλον.

Αγαπώ, σέβομαι και εκτιμώ τον άνθρωπο και δήμαρχο Λουκά Τζανή, σέβομαι και στηρίζω τις επιλογές σου και στέκομαι μπροστάρης δίπλα σου στον αγώνα για ένα καλύτερο Κερατσίνι και μια καλύτερη Δραπετσώνα.

Όσο για την χαλκευμένη επιστολή, έχω σκοπό να κινηθώ και νομικά, για την καταγγελία της.

Με εκτίμηση



ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΚΕΠΟΚ – ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

3 σχόλια:

  1. Μια που από μένα ξεκίνησε το θέμα, ας δείτε και τον επίλογο μου
    http://drapetsona-manos.blogspot.com/2011/07/blog-post_8659.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πλαστή!!!! η δευτερη επιστολή Τσούτσα όπως αναφέρει ο ίδιος.Μόνο ότι υπογράφω ισχύει!!

    Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον γιατρό Γιάννη Τσούτσα και σε ερώτηση μας εάν ισχύουν και οι δύο επιστολές που υπάρχουν στο internet ο κ.Τσούτσας μας απάντησε ΟΡΘΑ ΚΑΙ ΚΟΦΤΑ ότι οι επιστολές του είναι πάντα ενυπόγραφες !!!!

    Οπως καταλαβαίνουμε εμείς, η επιστολή του έπεσε σαν βόμβα στο Δημαρχιακό μέγαρο και η αντίδραση ήταν όπως πάντα καταπληκτική. Ο κ.Τσούτσας επιβεβαιώνει την ύπαρξη της πρώτης επιστολής η οποία και είναι ενυπόγραφη ενώ όπως μας ανέφερε στην τηλεφωνική μας ομιλία δεν παίρνει τίποτα πίσω απο ότι υπάρχει γραμμένο στην συγκεκριμένη επιστολή η οποία και είναι η μόνη ενυπόγραφη.

    Τα συμπεράσματα δικά σας.

    http://www.7news.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=87278:2011-07-07-06-39-22&catid=41:2010-03-12-08-18-03&Itemid=314

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΗ... ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ, ΕΑΝ ΚΙ ΕΦΟΣΟΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή