Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΟΙ 5 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 11 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥΣ!!!

ΕΜΦΑΝΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΑΣ ΑΓΩΝΙΑΣ ΤΟΥΣ

Ανακοίνωση με την οποία διαχωρίζουν πλήρως την θέση τους, από την μεθόδευση του κλεισίματος του Κλειστού Κολυμβητηρίου Κερατσινίου, ως μέσο πίεσης για την επαναπρόσληψη τους, συνυπέγραψαν 5 εργαζόμενοι στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Κερατσινίου, που έληξε η σύμβαση τους.
Στην ανακοίνωση τους οι 5 εργαζόμενοι τονίζουν ότι δεν συμμετέχουν στο κλείσιμο και την κατάληψη του χώρου, καταδεικνύοντας με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο την μικροκομματική σκοπιμότητα της «ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ» του Δημοτικού Κολυμβητηρίου και την προσπάθεια ΚΑΠΗΛΕΥΣΗΣ της δίκαιης αγωνίας των εργαζομένων.
Υπενθυμίζουμε ότι οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι–συμβασιούχοι, εργάζονταν με σύμβαση ορισμένου χρόνου στην ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ Α.Ε. Οι συμβάσεις τους ολοκληρώθηκαν στις 31-12-2010. Την ίδια ημερομηνία επίσης έληξε η σύμβαση που είχε συνάψει ο Δήμος με την ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ Α.Ε., οπότε δεν υπήρχε σύννομη δυνατότητα, ανανέωσης των συγκεκριμένων συμβάσεων.
Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης των 5 εργαζομένων έχει ως εξής:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Εμείς, οι εργαζόμενοι στο Κλειστό Κολυμβητήριο Κερατσινίου δηλώνουμε τα εξής:
Διαφωνούμε τελείως με την μέθοδο του κλεισίματος του Κολυμβητηρίου ως μέσο πίεσης για την επαναπρόσληψη των συμβασιούχων εργαζομένων.
Κατά συνέπεια δεν συμμετέχουμε στο κλείσιμο και την κατάληψη του χώρου.
Θεωρούμε ότι η λειτουργία του Κολυμβητηρίου, η δυνατότητα υγείας και άθλησης σε εκατοντάδες νέα παιδιά, ηλικιωμένους και ΑΜΕΑ, δεν θα πρέπει να διακόπτεται για κανένα λόγο.
Ανησυχούμε φυσικά για το μέλλον μας ως εργαζομένων και συμφωνούμε με την προκήρυξη μέσω ΑΣΕΠ των συγκεκριμένων θέσεων, ΛΥΣΗ την οποία προωθεί ο Δήμαρχος και η νέα Διοίκηση του Δήμου, για την κάλυψη των αναγκών του Κολυμβητηρίου και δηλώνουμε ότι θα πάρουμε μέρος σ’ αυτήν.
Για εμάς είναι σαφές και ξεκάθαρο, ότι η κατάληψη και το κλείσιμο του Κολυμβητηρίου εξυπηρετούν πολιτικές σκοπιμότητες και μικροκομματικά συμφέροντα.
Άρα, διαχωρίζουμε τη θέση μας από τέτοιες μεθόδους και πρακτικές και πιστεύουμε ότι το Κολυμβητήριο, πρέπει ν’ ανοίξει άμεσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου