Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Σε δημόσια διαβούλευση από τον Λουκά Τζανή η «Πολιτιστική Ακτή Πειραιά-Δραπετσώνας»

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ

Από την συνάντηση του Δημάρχου Κερατσινίου Δραπετσώνας κ. Λουκά Τζανή με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΛΠ κ. Γιώργο Ανωμερίτη, φάνηκε ξεκάθαρα η βούληση του νέου Δημάρχου, να υπάρξει ενεργή συμμετοχή της νέας Δημοτικής Αρχής, του λαού της Δραπετσώνας και του Κερατσινίου, σε αποφάσεις που αφορούν την διαμόρφωση ζωτικού χώρου της περιοχής.
Όπως χαρακτηριστικά τονίστηκε από τον Δήμαρχο κ. Λουκά Τζανή, στη σύσκεψη - παρουσίαση της γενικής διάταξης (master plan) της Πολιτιστικής Ακτής Πειραιά-Δραπετσώνας:
«Στο Κερατσίνι και την Δραπετσώνα ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να έχουμε ζωή… Δεν θα ανεχτούμε να γίνονται πράγματα για εμάς, χωρίς εμάς… Ήρθαμε εδώ για να ενημερωθούμε για μερικά από τα σχέδια της κυβέρνησης και του ΟΛΠ στην περιοχή μας, χωρίς πρώτα να έχει γίνει κάποια ουσιαστική συζήτηση και διαβούλευση με τους φορείς της ευρύτερης περιοχής».
Στο πλαίσιο αυτής της αντίληψης ο Δήμαρχος θα έχει συνάντηση την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου τις 11.30 π.μ. με τον Υπουργό Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας κ. Γιάννη Διαμαντίδη.
Αποκλειστικά γι’ αυτό το θέμα θα πραγματοποιηθεί έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011, ώστε να ακουστούν οι απόψεις όλων των φορέων του Δήμου, να υπάρξει δημιουργικός διάλογος και να προκύψουν ολοκληρωμένες προτάσεις από την πλευρά του Δήμου, για το μεγάλο αυτό θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου