Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Όλη η αλήθεια για το κλείσιμο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Κερατσινίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ- ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

Σχετικά με το κλείσιμο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Κερατσινίου οφείλουμε να αποκαταστήσουμε την πραγματικότητα, την οποία παραποιούν, γνωστοί νεόκοποι «εργατοπατέρες» του συνδικαλιστικού χώρου.
Ουδέποτε η νέα Δημοτική Αρχή απέλυσε εργαζομένους από το Δημοτικό Κολυμβητήριο της πόλης. Οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι –συμβασιούχοι, εργάζονταν με σύμβαση ορισμένου χρόνου στην ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ Α.Ε. και την ΔΗΚΕΠΑΚ. Οι συμβάσεις τους ολοκληρώθηκαν και λύθηκαν αυτοδικαίως στις 31-12-2010. Την ίδια ημερομηνία επίσης έληξε η σύμβαση που είχε συνάψει ο Δήμος με την ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ Α.Ε., οπότε δεν υπήρχε σύννομη δυνατότητα, ανανέωσης των συγκεκριμένων συμβάσεων.
Η νέα Δημοτική Αρχή συμμερίζεται απόλυτα την αγωνία, όλων όσων οι νέες βάρβαρες οικονομικές συνθήκες ωθούν στην ανεργία και την εξαθλίωση.
Το απέδειξε ήδη, καθώς το 85% των συμβασιούχων που εργάζονταν στον Δήμο και έληξαν οι συμβάσεις τους, έχουν ήδη με ενέργειες της νέας Δημοτικής αρχής παραμείνει στις θέσεις τους.

Η κατάληψη όμως και το κλείσιμο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, μια πρακτική που εμποδίζει εκατοντάδες ανθρώπους να αθληθούν και δεκάδες ΑΜΕΑ να κάνουν την αναγκαία θεραπεία τους, είναι μια απαράδεκτη και αντιδημοκρατική συμπεριφορά, όταν μάλιστα γίνεται μια μέρα ΜΟΝΟ από την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Δημοτικής αρχής. Κι εδώ προκύπτουν μερικά αναπάντητα ερωτήματα.
-Πριν 4 χρόνια η προηγούμενη Δημοτική αρχή «ΑΠΕΛΥΣΕ» όλους τους συμβασιούχους εργαζόμενους στο Κολυμβητήριο και προσέλαβε τους «δικούς της». Τότε δεν «άνοιξε ρουθούνι». ΓΙΑΤΙ;
-Αυτοί που απολύθηκαν τότε δεν ήταν εργαζόμενοι; Δεν είχαν δικαιώματα;
-Ποιους ενοχλεί η προσπάθεια της νέας Δημοτικής Αρχής να παραμείνουν οι εργαζόμενοι, με νόμιμο τρόπο και να μείνει ανοιχτό το Κολυμβητήριο;
-Πόσο ηθικό είναι άραγε να στερούν κάποιοι την άθληση και την υγεία από εκατοντάδες παιδιά και ΑΜΕΑ;
-Η τυφλή αντιπολίτευση «κάποιων», εναντίον της νέας Δημοτικής αρχής, πόσο βοηθούν τελικά τον εργαζόμενο; Μήπως είναι απλώς αποτέλεσμα μικροκομματικών συμφερόντων;
Η νέα Δημοτική αρχή είναι αποφασισμένη να λειτουργήσει ΑΜΕΣΑ το Κολυμβητήριο. Ήδη γίνονται ενέργειες για μετάταξη εργαζομένων από άλλες υπηρεσίες του Δήμου στο Κολυμβητήριο, ώστε να λειτουργήσει άμεσα.
Παράλληλα προκηρύσσεται μέσω ΑΣΕΠ, ο διαγωνισμός για την κάλυψη των θέσεων αυτών.

Οι εκατοντάδες οικογένειες που εξυπηρετούνται στο χώρο του Κολυμβητηρίου δεν θα πρέπει να έχουν καμία ανησυχία. Το Κολυμβητήριο θα λειτουργήσει ΑΜΕΣΑ.
Η νέα Δημοτική Αρχή είναι ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ να υλοποιήσει τους στόχους και τα οράματα της κόντρα σε κάθε εμπόδιο.

6 σχόλια:

  1. Έμαθα και θέλω να μου το επιβεβαιώσεις ότι ο Δ Δύμβουλος που έχει σχέση με την υπεξαίρεση των Χριστουγέννων, Διάκος είχε βάλει τις δύο του κόρες στον Δήμο, είναι αλήθεια ; Γούστο έχει να έβαλε και την γυναίκα του!!!!

    Για βάλε μερικά τέτοια νόστιμα να ενημερωθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχετε δίκιο σ' αυτά που γράφετε για τον κ. Διάκο. Και οι δύο κόρες στον Δήμο. Με τις ευλογίες και του Παπά και του Διάκου, μπήκαν στον Δήμο. Χωρίς ν' ακούσουμε κάτι από το ΚΚΕ βέβαια. Διότι δικαίωμα στην εργασία εχουν όλοι. Και κυρίως οι Διάκοι. Βέβαια τότε το ΚΚΕ είχε ένα επίπεδο. Αν μη τι άλλο ο κ. Μουρίκης έχει ένα επίπεδο και σαν άνθρωπος και σαν πολιτικός. Το ίδιο και η κ. Θωμάρεη. Αυτός ο νεαρός που έβαλαν μπροστά και άπειρος είναι και επικίνδυνος δείχνει. Οι πληροφορίες μου λένε όμως, ότι πολύ σύντομα θα ηρεμήσει κι αυτός. Θα του τραβήξει τ' αυτί ο θείος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΜΕΛΑΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΠΗΓΕ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΕΩΣ; ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ "ΠΑΙΔΙΑ" ΤΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΖΟΧΑΔΑ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΗΤΤΑ, ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΟΡΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανακοίνωση από Κ.Ο. Κερατσινίου – Δραπετσώνας του ΚΚΕ
    ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
    Σε συνθήκες καπιταλιστικής κρίσης που η ανεργία και η φτώχεια τσακίζουν κάθε εργατικό – λαϊκό σπίτι, οι εκπρόσωποι των μονοπωλίων και των κομμάτων της πλουτοκρατίας στην τοπική διοίκηση δείχνουν τα δόντια τους στους συμβασιούχους εργαζόμενους των δήμων.
    Δεκάδες συμβασιούχοι στους δήμους του Πειραιά πετιούνται στο δρόμο, έτσι και στο δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας. Όμηροι στην κυριολεξία των δημάρχων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που υπόσχονταν καμία απόλυση. Συμπαραστεκόμαστε ενεργά στον αγώνα των απολυμένων συμβασιούχων στο κολυμβητήριο του Κερατσινίου.
    ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΛΥΘΕΙ
    Ο πολυήμερος αγώνας τους, μαζί με τους μόνιμους συναδέλφους τους, τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ που τους στηρίζουν και τους εκλεγμένους κομμουνιστές δημοτικούς συμβούλους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» είναι πολύ σημαντικός. Η επιμονή τους στο δικαίωμα για μόνιμη και σταθερή δουλειά, η ενότητα τους που εκφράζεται με το σύνθημα «ή όλοι στη δουλειά ή δεν υποχωρούμε» είναι παρακαταθήκη.
    ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ κ. ΤΖΑΝΗ
    ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕ Ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Η Δ.Α.
    ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΝΙΑΣΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ
    Καταγγέλλουμε την προσπάθειά του να τραμπουκίσει ενάντια στους απολυμένους συμβασιούχους με καμιά τριανταριά δημοτικούς συμβούλους και λοιπούς παρατρεχάμενους, με πρωτοπαλίκαρα γνωστά μέλη του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΣΥΝ στον Πειραιά, αλλά και να εκβιάσει τους εργαζόμενους, ότι εάν δεν αποδεχτούν να απολυθούν, θα κλείσει ο ίδιος το κολυμβητήριο. Τέτοιο μίσος απέναντι σε ανθρώπους που ζητούν τη δουλειά τους.
    Όσο για τον αντιΚΚΕ και αντιΠΑΜΕ κατήφορο τους, τέτοιοι είναι και δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό. Αυτό που τους ενώνει είναι η προσήλωση τους στις αρχές της καπιταλιστικής βαρβαρότητας και το τσάκισμα κάθε λαϊκής κατάκτησης.
    Πέφτουν οι μάσκες όμως και για τον ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ που στήριξε και επίσημα τον κ. Τζανή. Να τον χαίρετε και ο κ. Τσίπρας που πανηγύριζε για την εκλογή του. Τέτοια λύσσα να πεταχτούν 11 άνθρωποι στο δρόμο, πράγματι χρήζουν συγχαρητηρίων για τους υπερασπιστές του ανθρώπινου καπιταλισμού. Αυτή όμως είναι η αποστολή τους, να θολώσουν τα νερά, να υπερασπίζονται την καπιταλιστική βαρβαρότητα και φυσικά ο αντικομμουνισμός.

    Προειδοποιούμε τους εργαζόμενους και όλο το λαό…
    Με την εφαρμογή του «Καλλικράτη» η επίθεση θα οξυνθεί.Έρχεται συρρίκνωση και ιδιωτικοποίηση των όποιων κοινωνικών υπηρεσιών έχουν απομείνει και το πέταγμα δεκάδων συμβασιούχων στην ανεργία.
    Καλούμε όλο το λαό της περιοχής σε οργάνωση και αντίσταση στην πολιτική των μονοπωλίων – Ε.Ε. – κυβέρνησης που τσακίζουν τη ζωή μας.
    Ενίσχυση των ταξικών σωματείων, του ΠΑΜΕ, Επιτροπές Αγώνα σε όλες τις γειτονιές για να βάλουμε εμπόδια στην αντιλαϊκή επίθεση.
    Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους που αγωνίζονται να μη χάσουν τη δουλειά τους, σε κάθε αυτοαπασχολούμενο και μικρό ΕΒΕ που τον απειλεί λουκέτο, σε κάθε άνεργο.
    Τώρα να περάσουμε στην αντεπίθεση για έναν άλλο δρόμο ανάπτυξης υπέρ του λαού, για Λαϊκή Εξουσία και Λαϊκή Οικονομία που να ικανοποιεί τις δικές μας ανάγκες. 7.1.2011

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βάλανε τα σόγια τους, από το παράθυρο, σαν συμβασιούχους στον Δήμο και θέλουν την μονιμοποίησή τους.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ "ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ" ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΖΑΝΗ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΘΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 39% ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΞΕΧΑΣΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

    ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ 13 ΗΜΕΡΕΣ ΚΛΕΙΣΤΟ.
    ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΘΛΗΘΟΥΝ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΙ ΕΩΣ ΑΦΗΝΙΑΣΜΕΝΟΙ.ΡΩΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ.
    ΑΛΛΟΙ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑΝΙΩΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ
    ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ.ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΝ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ.ΟΠΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ,ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.
    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΛΥΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΤΑΛΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΝΩ Η ΚΡΙΣΗ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.
    ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ(ΑΜΕΑ) ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ!
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΠΩΣ Η Α.Ε ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ Η ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕΝΟΥΝ ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΕΣ!
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΒΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ!
    ΜΑΛΛΟΝ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΠΕΡΝΑ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΖΑΝΗ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ Η ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΦΘΗΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΥΘΥΝΩΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ Η ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ?

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΚΙΟΛΑΣ ΗΜΕΡΕΣ(ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΡΙΝ ΤΟ 2011) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΚΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ Ο ΚΥΡ-ΜΗΤΣΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΟΥΤΕ ΚΥΡ-ΒΑΣΙΛΗΣ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ.
    ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΣΟΚ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.
    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ? ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΘΕΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ?? Η ΝΑ ΦΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΨΩΜΑΚΙ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ ?
    Η ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Β' ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΗΣ ΝΔ(ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ Δ.ΒΡΕΤΤΑΚΟΥ) Η ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ?
    ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ...
    ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΖΑΝΗΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΛΠ,ΟΛΠ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΜΑΝΙΩΝ ΤΗΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ,"ΕΡΓΑ" ΠΑΣΟΚ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΒΛΕΠΕΤΕ. ΒΕΒΑΙΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΖΑΝΗΣ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.
    ΜΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΗΔΗ...ΠΑΛΙ ?
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ?
    ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΥ?

    ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΑΥΤΩΝ(ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ) ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!

    ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΣΑΣ!

    ΤΕΛΙΚΑ Η "ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ" ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΦΑΝΗΚΕ?
    ELLHN
    http://topikaneakeratsinioudrapetsonas.blogspot.com/2011/01/blog-post.html?zx=f44433b806c380a3

    ΑπάντησηΔιαγραφή