Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Έδωσε γραμμή ο ΝΑΠ

του Αριστοτέλη Βασιλάκη

Δημόσια επιστολή έστειλε ο πολυπράγμων συγγραφέας και αδερφός του τέως πρωθυπουργού, κ. Νίκος Παπανδρέου, με την οποία δίνει τη γραμμή της «οικογένειας» για το πώς θα κινηθεί το επόμενο διάστημα…

Είναι αλήθεια πως ο Νίκος Παπανδρέου θεωρείται ο «εγκέφαλος» της «Αγίας οικογένειας», ο άνθρωπος που δίνει τη γραμμή, εκείνος που κράτησε για όσο καιρό μπόρεσε με νύχια και με δόντια τον Γιώργο στην πρωθυπουργία της χώρας.

Στην επιστολή, η οποία εστάλη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, επιτίθεται στους «δελφίνους» του ΠΑΣΟΚ, στα «μήντια»(!!!), ζητάει από τον Γιώργο να μην εγκαταλείψει με τίποτα την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, κατηγορεί τον αδερφό του για υπέρμετρη Δημοκρατία (!!!), ανασύρει τον όρο της «επάρατης Δεξιάς» και υπογράφει σαν Ν. Τροτκσυ (!!!), θέλοντας να μας εμφανίσει ότι έχει αριστερές καταβολές!!!

Είναι αλήθεια ότι η «τρόικα» Παπανδρέου, τα έκανε θάλασσα, όσον αφορά το πολιτικό κομμάτι, ωστόσο σε άλλα ζητήματα, ο Νίκος επέδειξε πρωτόγνωρη αποτελεσματικότητα, γεγονός που ενδεχομένως του προσφέρει πολύ σύντομα, κάποια πολύ υψηλή θέση στο διεθνές επιχειρηματικό κατεστημένο…

Όσο για το «Ελλάντα», την πληρωμένη απάντηση του την έδωσε ο Πάνος Καμμένος μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, όπου έγραψε μεταξύ άλλων:

«Ρε κωλόπαιδο, ρε ψυχοπαθή , σήμερα Ελληνικές οικογένειες κλαίνε, πεινούν ,πονάνε ΑΝΘΡΩΠΟΙ στην Πατρίδα της δημοκρατίας ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΟΥΝΤΑΙ, ντρέπονται παππούδες και δακρύζουν γιατί δεν έχουν να πάρουν δώρο στα εγγόνια τους, γιατί; Γιατί εσύ με την ιδιότητα του αδελφού πήγαινες στο Αμπου Ντάμπι με το κρατικό αεροσκάφος τρώγοντας αστακούς 28000 $ για να πουλήσεις στον Σάφα τα ναυπηγεία Σκαραμανγκά, που σήμερα ο Αβραμόπουλος αφού ο δντης του έφαγε με τον Χάλλακ τον δανειστή του μπαμπά δίνει 108 εκ. Ευρώ για δουλειά που έχει σταματήσει και υπογράφει το 5ο υποβρύχιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου