Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Και τώρα τι θα γίνουμε χωρίς τον ΓΑΠ;

Καλύτερο σύμμαχο από ΓΑΠ δεν επρόκειτο να βρουν οι Αμερικανοί. Ο τέως πρωθυπουργός από την ημέρα που ανέλαβε την εξουσία, «αποκατέστησε» τα πράγματα, τερματίζοντας τις «αταξίες» του προκατόχου του Κώστα Καραμανλή. Έτσι λοιπόν οι αγωγοί σταμάτησαν, το Κυπριακό οδεύει για ένα σχέδιο Ανάν νούμερο 2, τα Σκόπια ετοιμάζονται για ένταξη στο ΝΑΤΟ, τα πετρέλαια στο Αιγαίο οδεύουν σε αμερικανικές εταιρείες, οι συμφωνίες για αγορά εξοπλιστικών από τη Ρωσία πήγαν περίπατο. Έκανε βέβαια και το χατίρι στους Γερμανούς αγοράζοντας τα υποβρύχια που έγερναν.. Βέβαια προηγήθηκε ο πλήρης εξευτελισμός της χώρας με την υποταγή της στο ΔΝΤ. Και αυτό για μην έχει η χώρα τη δύναμη να υψώσει την φωνή της, να μην έχει την εθνική ανεξαρτησία της αλλά να βρίσκεται κάτω από οικονομική κατοχή.
Ο κ. Παπανδρέου έπαιξε πολύ καλά το παιχνίδι των Αμερικανών και έφερε τα πράγματα σε σημείο που να μην υπάρχουν περιθώρια –για πολλά χρόνια- η Ελλάδα να προχωρήσει ξανά σε συμφωνίες με τους κάθε είδους Ρώσους, χωρίς προηγουμένως να ερωτάται ο «θειος Σαμ».
Βέβαια το χαρτί ΓΑΠ κάηκε πρόωρα και οι μεγάλες συμφωνίες είναι ακόμα μπροστά. Για να πετύχουν όσα θέλουν οι Αμερικανοί έχουν βάλει πλέον σε πλήρη εξέλιξη ένα ακόμη σχέδιό τους. Και δεν είναι άλλο από το μάντρωμα των ψηφοφόρων του     ΠΑΣΟΚ, σε φίλα προσκείμενο πολιτικό μόρφωμα… Αυτό δεν είναι άλλο από την Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη, η οποία «προωθείται» με τα μπούνια από τους συστημικούς, ώστε να αποτελέσει την επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ. Ο Κουβέλης θα αποτελέσει τον μεταβατικό κρίκο και μετά οι Αμερικανοί να τοποθετήσουν στη θέση του τον επόμενο ΓΑΠ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου