Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Το «Ζαχαρόμελο» του Κερατσινίου

Να μιλάνε όλοι, αλλά να μιλάει το «Ζαχαρόμελο» του Κερατσινίου για ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ πάει πολύ… Προσπάθησε να χτυπήσει «καμπανιά», εναντίον Δημοτικής Συμβούλου, με την παράταξη του Λουκά Τζανή, ότι πήγε με το νέο Δήμαρχο Κερατσινίου-Δραπετσώνας, επειδή «μυρίστηκε» εξουσία… Η συγκεκριμένη που υπονοεί το «Ζαχαρόμελο» του Κερατσινίου, αν μη τι άλλο υπήρξε στην ζωή της ΜΟΝΟ ΠΑΣΟΚ… Όχι σαν κάτι άλλους, που από «Κνίτες», βαπτίσθηκαν «εναλλακτικοί αριστεροί», στην συνέχεια μεταλλάχθηκαν σε Κεντροαριστερούς και ακολούθως έγιναν «νεοφιλελεύθεροι εκσυγχρονιστές ΠΑΣΟΚΟΙ»… Σήμερα μάλιστα δηλώνουν υποστηριχτές των βάρβαρων αντιλαϊκών πολιτικών που ασκεί η κυβέρνηση Παπανδρέου, για να μπει «επιτέλους νοικοκυριό» σ’ αυτή την χώρα… Λες και για το μπάχαλο της σημερινής Ελλάδας, δεν ευθύνονται καθόλου οι Τσουκατομαντελοσημίτηδες, με τους οποίους συναγελαζόταν το «Ζαχαρόμελο», στα περασμένα μεγαλεία της «διανόησης και του εκσυγχρονισμού»;
Ξεχάσαμε όμως… Εδώ και κάμποσο καιρό ό ΜΟΝΟΣ που φταίει για όλα σ’ αυτή την χώρα είναι ο νέος Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας κ. Λουκάς Τζανής, στον οποίο το «Ζαχαρόμελο» του Κερατσινίου, ξεκίνησε κριτική από την Πρωτοχρονιά!!!!
Εμείς το μόνο που έχουμε να γράψουμε στο «Ζαχαρόμελο» του Κερατσινίου, είναι ότι στις δημαιρεσίες για την ανάδειξη προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και των μελών των Επιτροπών Ποιότητας Ζωής και Οικονομικών του νέου Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ βρήκε τον δρόμο του και τους υποστηρικτές του μέσα από την παράταξη του κ. Μελά, προκαλώντας εμφανέστατα μειδιάματα και κρυφά γέλια ΑΚΟΜΑ και μέσα στον συνδυασμό του κ. Χρυσού… Αποτέλεσμα των επιλογών του ήταν ότι καταποντίστηκε σε όλες τις ψηφοφορίες, παίρνοντας τις λιγότερες ψήφους απ’ όλους… ΛΟΓΙΚΟ ΗΤΑΝ… Αφού έλειψαν από τις ψηφοφορίες τα «κολλητάρια» του από την παράταξη του κ. Μελά, τα οποία το «Ζαχαρόμελο» του Κερατσινίου, είχε πάρει παραμάσχαλα στις λαϊκές του Κερατσινίου, «καίγοντας» στην ουσία κάθε ελπίδα του κ. Αλέκου Χρυσού, να διεκδικήσει την Δημαρχία στον δεύτερο γύρο…

2 σχόλια:

  1. Η επίδειξη του πούρου του τον μάρανε στο Δημοτικό Συμβούλιο!
    Τον βολεμένο bon viveur!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. eiste apla gelioi...den ntrepeste na speilwnete th fhmh enos tetoiou politikou....oloi eseis oi dithen politikoi, oi dithen dhmosiografoi ,oi dithen endiaferomenoi gia ton dhmo mas..?
    ntroph sas...o kos zoupis exei apodeiksei ti exei kanei gia ton dhmo...! giati den grafete kati gia olous aytous pou filane tis katourhmenes podies tou kuriou tzanh? pros theou vevaia...o tzanis tha mas swsei...!!! na nai kala o anthrwpos...ntroph sas..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή