Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Χειρότερος του ΓΑΠ ο Παπαδήμος

Επειδή εσχάτως γίνεται συζήτηση για τη δημιουργία συγκυβέρνησης τεχνοκρατών, με το πρόδηλο πρόσχημα ότι το πολιτικό σύστημα θα πρέπει να βγει από το κάδρο της οργής του Ελληνικού λαού, ενόψει των επώδυνων νέων μέτρων που ΑΠΑΙΤΟΥΝ οι δανειστές μας, θα πρέπει να σημειώσουμε πως με εσωκομματικούς και εξωκομματικούς εκπροσώπους “κοτζαμπάσηδων” και “νταβατζήδων” είναι αδύνατο η Ελλάδα να βγει από το γαϊτανάκι του τρόμου. Κι αν οι πολιτικοί μας αποδείχτηκαν μια φορά «νεροκουβαλητές» του παγκόσμιου καπιταλισμού, οι Έλληνες «τεχνοκράτες» είναι απείρως πιο επικίνδυνοι… Τα «έργα και ημέρες» του τεχνοκράτη Λουκά Παπαδήμου, αποδείχτηκαν χειρότερα και από εκείνα του ΓΑΠ. Τον έβαλαν εκεί που τον έβαλαν, επειδή δεν υπολογίζει τίποτα. Πρόκειται για έναν πιστό στρατιώτη του παγκόσμιου κεφαλαίου, το οποίο δείχνει τα δόντια του στην Ελλάδα.
Οι τεχνοκράτες διεθνώς έχουν αποτύχει στη διαχείριση της κρίσης γιατί απλούστατα οι ίδιοι τη δημιούργησαν επιλέγοντας τη λογική της δανειακής ευημερίας για τους πολίτες, οδηγώντας χώρες και πολίτες στη λαιμητόμο.
Όταν ακούμε λοιπόν για κυβέρνηση εθνικής ανάγκης, που θα πρέπει να αποτελείται από τεχνοκράτες, εννοώντας αυτούς τους ίδιους που δημιούργησαν το πρόβλημα, καταλαβαίνουμε πόσο επικίνδυνα γίνονται τα πράγματα. Επί του προκειμένου, ο Παπαδήμος είναι απείρως πιο μοιραίος για την Ελλάδα και από τον ΓΑΠ, αφού ήταν ο άνθρωπος που «μαγείρεψε» τα στοιχεία της Ελληνικής Οικονομίας για να μπούμε στο Ευρώ. Ένα Ευρώ «κομμένο και ραμμένο» στα μέτρα της Γερμανίας. Ένα καμουφλαρισμένο Μάρκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου