Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Ο «νεοφασισμός» της Γερμανικής ελίτ

του Αριστοτέλη Βασιλάκη

Επίθεση κατά μέτωπο στον Αλέξη Τσίπρα έκανε το γερμανικό Spiegel σε δημοσίευμα που τον χαρακτηρίζει «πεισματάρη» (με αρνητική χροιά) και χωρίς πρόταση για έξοδο από την κρίση, επισημαίνοντας παράλληλα τονίζει ότι από τον αρχηγό... του ΣΥΝ απουσιάζει η αυτοκριτική. «Ο Αλέξης Τσίπρας περπατά προς το βήμα με στυλ αλλά Έλβις. Ωστόσο, μόλις αρχίσει να μιλά χάνεται κάθε ίχνος νεότητας από το πρόσωπό του. “Οι ξένοι καρχαρίες που δανείζουν” έχουν ένα πράγμα στο νου τους, γαυγίζει (σ.σ.: !!!) στο μικρόφωνο: “την φτωχοποίηση των Ελλήνων και το ξεπούλημα της χώρας”» αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, το οποίο στέκεται στην άνοδο της Αριστεράς στη χώρα μετά τα μέτρα λιτότητας. Στη συνέχεια, το γερμανικό περιοδικό χαρακτηρίζει εμμέσως εκβιαστή τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ καθώς προσδοκά ότι η Ευρώπη «θα αναβάλλει ή θα σβήσει το ελληνικό χρέος από το φόβο της μετάδοσης της “νόσου” της χρεοκοπίας από ενδεχόμενο πιστωτικό γεγονός στην Ελλάδα». «Όταν ο Τσίπρας μιλάει ακούγεται σαν το βουνό του χρέους να έχει πέσει στην Ελλάδα από απλή τύχη» καταλήγει το δημοσίευμα.
Ξεκίνησαν οι Γερμανοί την εργολαβία συκοφάντησης των πολιτικών δυνάμεων εκείνων που αντιστέκονται στα τοκογλυφικά τους σχέδια και το «νεοφασισμό» της πολιτικής τους. Πρώτα ήταν το εμετικό άρθρο της γερμανικής εφημερίδας Bild όπου ο Αλέξης Τσίπρας, κατηγορείτο ότι στηρίζει ανοιχτά τους βίαιους αναρχικούς, πως είναι κι αυτός μέλος τους και χρηματοδοτεί τις ομάδες τους!!!
Στη συνέχεια η Bild έπιασε στο στόμα της στην Αλέκα Παπαρήγα την οποία κατηγόρησε ότι επιτίθεται ειδικά στη Γερμανία και χαρακτήρισε τους  Έλληνες Κομμουνιστές ως ακόμα πιο ακραίους και από τους ριζοσπάστες αριστερούς του Τσίπρα.
Στη συνέχεια έπιασαν στο στόμα τους το κόμμα ΛΑΟΣ χαρακτηρίζοντας τον πρόεδρο του Γιώργο Καρατζαφέρη, «αντισημίτη αγκιτάτορα»!!!
Τα συγκεκριμένα σχόλια της Bild και του Spiegel  εντάσσονται στις πιο ''μαύρες'' γερμανικές μεθοδεύσεις διάλυσης της Ελλάδας και χειραγώγησης της Ευρωπαϊκής κοινής γνώμης αλλά και των πολιτών της Γερμανίας.
Το δάχτυλο της Αφροδίτης της Μήλου από το Γερμανικό FOCUS, φαντάζει πταίσμα μπροστά στα συγκεκριμένα εμετικά σχόλια. Με το δάχτυλα προσέβαλαν την Ελλάδα. Με τα συγκεκριμένα σχόλια προσέβαλαν τη Δημοκρατία. Ένα από τα μεγάλα δώρα της Ελλάδας στην ανθρωπότητα. Ένα δώρο που δεν έγινε αποδεκτό ποτέ στο υποσυνείδητο της γερμανικής ελίτ. Απ’ ότι φαίνεται οι Γερμανοί αισθάνονται πολύ ισχυροί για να προβαίνουν σε τέτοιου μεγέθους επικοινωνιακή επίδειξη ισχύος. Προφανώς και δεν έχουν παραδειγματιστεί από τα στραπάτσα που έπαθαν στους δύο πρώτους παγκοσμίους πολέμους, όταν ο «ηγεμονισμός» και ο «σνομπισμός» της ελίτ τους, οδήγησε το λαό τους σε πρωτοφανείς συμφορές και τον στιγμάτισε αρνητικά για πολλές δεκαετίες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου