Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

ΠΕΛΕΚΗΤΟΣ!!!


Καθοριστικές για το πολιτικό του μέλλον κρίνει τις προσεχείς εκλογές ο Γιώργος Βουλγαράκης, ενώ χαρακτηρίζει αναγκαία για τη διατήρηση της ενότητας της ΝΔ την παραμονή του Κώστα Καραμανλή στην ηγεσία του κόμματος. Σε συνέντευξή του στα Νέα, ο πρώην υπουργός εκτιμά ότι θα είναι ξανά υποψήφιος στην Α' Αθηνών, αναγνωρίζοντας ότι το αποτέλεσμα της διαδικασίας θα κρίνει το πολιτικό του μέλλον. «Αν κάποιο στέλεχος έχει παραβατική συμπεριφορά για οποιοδήποτε λόγο, υπάρχουν αρμόδια όργανα στο κόμμα που τον κρίνουν και αν χρειαστεί τον απομακρύνουν, 'αυθωρεί και παραχρήμα'. Σε κάθε άλλη περίπτωση, ο τελικός κριτής για έναν πολιτικό είναι ο ίδιος ο πολίτης με την ψήφο του» αναφέρει.
Ο πρώην υπουργός αναφέρεται και στην εμπλοκή της συζύγου του στην υπόθεση της Μονής Βατοπαιδίου, δηλώνοντας: «Αν η σύζυγός μου δεν είχε το επίθετο Βουλγαράκη, κανείς δεν θα ασχολούνταν μαζί της, όπως δεν έχουν ασχοληθεί -ούτε από την Εισαγγελία ούτε από τη Βουλή- με άλλους συμβολαιογράφους που έκαναν πράξεις στη συγκεκριμένη περιοχή. Από εκεί και πέρα, και η ίδια έχει δηλώσει δημόσια ότι αν γνώριζε τη λάσπη που θα δεχόταν γι' αυτό το θέμα, δεν θα αναλάμβανε ποτέ την υπόθεση».
Τέλος, σε ερώτηση για τα 52 ακίνητα που εμφανίζεται να έχει στην κατοχή του, ο κ. Βουλγαράκης παραδέχεται ότι «ο αριθμός αυτός ξενίζει», υποστηρίζοντας πως «το σύνολο των ακινήτων προέρχεται από τη σταδιακή μεταβίβαση της πατρικής μου περιουσίας» και «σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στην αλλαγή χρήσης δύο ξενοδοχειακών μονάδων που είχαμε οικογενειακά εδώ και 40 χρόνια».
Προσπαθεί να σώσει ότι μπορέσει από την πολιτική του καριέρα ο Γιώργος Βουλγαράκης, αλλά μάταιος κόπος… Έχετε δει πολλούς πολιτικούς στην Ελλάδα, που το όνομα τους έχει εμπλακεί σε σκάνδαλα, να έχουν καταφέρουν να ανακάμψουν; Τον "πελέκησε" για τα καλά το σύστημα και μετά τον ξέβρασε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου