Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ


Εκπληκτική δήλωση του «βατοπεδινού» βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργού, Πέτρου Δούκα για τα μέτρα τακτοποίησης πολεοδομικών εκκρεμοτήτων, ημιϋπαίθριων κ.λ.π….
«Θα πρέπει να δούμε τι μπορεί να γίνει καταρχήν με αυτά. Μπορεί κάποιος να πει “ή θα τους τρελάνω στο πρόστιμο”, αλλά μιλάμε για φτωχούς ανθρώπους που δεν έχουν να πληρώσουν τέτοια πράγματα “ή, να βάλω κάποια τάξη και να αστυνομεύσω μετά την κατάσταση πολύ καλύτερα και πολύ πιο αποτελεσματικά στο μέλλον”, με πολύ πιο αυστηρό -για να μην πω άγριο τρόπο-, αλλά με τα σημερινά, αυτά τα περίπου 500.000 –κατά άλλους μπορεί και παραπάνω- κάτι πρέπει να γίνει. Δεύτερον, υπάρχουν 80.000 ακίνητα τα οποία θεωρούνται “διακατεχόμενα”. Το μεν δημόσιο μπορεί να λέει με κάποια δικά του χαρτιά ότι “από την Τουρκοκρατία τα είχα εγώ”, ο άλλος, ο Έλληνας πολίτης να λέει “εγώ το έχω εδώ και πενήντα χρόνια κι έχω πληρώσει Φόρο Κληρονομιάς”. Είναι μια κατάσταση ημιαλαλούμ. Λέω λοιπόν σε όλα αυτά τα οποία αφορά φτωχότερους συμπολίτες μας να τα τακτοποιήσουμε…».

Όπως πάντα το Ελληνικό κράτος στέλνει ένα σαφές και διάφανο μήνυμα στους πολίτες… Παρανομήστε και θα σας νομιμοποιήσουμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου