Κυριακή 22 Μαρτίου 2009

ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ


Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ΑΔΑΜ ΡΕΓΚΟΥΖΑΣ, μίλησε στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και τους Γιάννη Κουρτάκη και Χρήστο Ράπτη. Μεταξύ άλλων, για το θέμα της ασφάλειας του πολίτη:
«Εμένα όλη αυτή η ιστορία μού είναι πολύ δύσπεπτη. Δεν την αντέχω, γιατί πραγματικά τόσα χρόνια-είναι το φαινόμενο που δεν εμφανίστηκε τώρα, αλλά τόσα χρόνια-, δεν έχει γίνει τίποτα. Και δεν δικαιολογούνται οι καθυστερήσεις και σήμερα για κανέναν. Έχουμε γίνει διεθνώς ρεζίλι, έχουμε εκθέσει τη χώρα διεθνώς, σε μια εποχή μάλιστα που η βιομηχανία του τουρισμού πρέπει να μένει αλώβητη και αντίθετα να είναι και ενισχυμένη. Με τέτοιες εικόνες που καταγράφονται στην επικαιρότητα τον τελευταίο καιρό, πραγματικά δε μπορεί κανείς να είναι ευχαριστημένος. Πρέπει να καταλάβει η κυβέρνηση –και το λέει ένας κυβερνητικός βουλευτής-, ότι το θέμα της ασφάλειας του πολίτη είναι πιο σημαντικό από το πρόβλημα της οικονομίας».
Θα προσθέσω ότι για όλα φταίει το Αθηναϊκό κατεστημένο που «έφαγε» τον Αδάμ από την κυβέρνηση και το υπουργία εθνικής οικονομίας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου