Κυριακή 22 Μαρτίου 2009

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ


Δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Πέτρος Δούκας, μιλώντας στην εκπομπή «ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ» που παρουσιάζουν στο ΚΑΝΑΛΙ 1 του ΠΕΙΡΑΙΑ στους 90.4, οι Βασίλης Σκουρής και Γρηγόρης Τζιοβάρας για τις φήμες περί διάστασης απόψεων μεταξύ Προκόπη Παυλόπουλου και Χρήστου Μαρκογιαννάκη σε ότι αφορά την πιθανή στέρηση δικαιωμάτων των πολιτών:
«Αυτός που είναι φιλήσυχος πολίτης δεν πρόκειται να στερηθεί ούτε το ένα χιλιοστό της ελευθερίας του. Αυτός ο οποίος έχει όρεξη να κάνει κακό, αυτός είναι ο οποίος πρέπει να πιεστεί και να μην έχει τα περιθώρια να κάνει κακό, να βλάψει επαναλαμβάνω όχι κάποιους βαρόνους της οικονομίας, όχι την κυβέρνηση, αλλά τους απλούς καταστηματάρχες, βλάπτει αυτούς που δεν μπορούν να πάνε στη δουλεία τους από το κυκλοφοριακό. Αυτοί βλάπτονται οι άλλοι έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τη δουλειά τους. Επαναλαμβάνω λοιπόν ότι δεν υπάρχει κόντρα μεταξύ Παυλόπουλου και Μαρκογιαννάκη γιατί τελικά το ίδιο λένε. Τελικά το θέμα είναι ποιος θα στριμωχθεί και δεν θέλουμε να στριμωχθεί ο απλός, ο φιλήσυχος, ο νοικοκύρης πολίτης, θέλουμε να στριμωχθεί αυτός που έχει όρεξη να πάει να τα κάνει λίμπα για δικούς του χίλιους δυο λόγους. Θέμα αγωγής, θέμα ανατροφής, θέμα καταπίεσης, είναι στο DNA του δεν μπορώ να το κρίνω εγώ αυτό υπάρχουν ειδικοί που μπορούν να το κρίνουν αλλά αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να στριμωχθούν και να μην έχουν το ατιμώρητο».
Αυτό που δεν μπορεί να καταλάβει ο κ. Δούκας και ο κάθε κ. Δούκας, είναι ότι οι μεγάλες κοινωνικές αλλαγές, δεν γίνονται ούτε από τους πολιτικούς, ούτε από τους βαρόνους της οικονομίας, ούτε από τους βολεμένους πολίτες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου