Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ


Δήλωσε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος για τα οικονομικά μέτρα:
«Όταν ο άλλος παίρνει 1500 ευρώ, δεν μπορείς να του βάλεις χαράτσι. Πάνω από 50.000 ατομικό εισόδημα και όχι οικογενειακό, να πληρώσουν αυτοί. Αυτή είναι η άποψη μου.
Έχω προτείνει 1000 ευρώ στον κάθε βουλευτή για 2 χρόνια να πηγαίνει κατευθείαν στο δημόσιο χρέος και από 50.000 ευρώ και πάνω εισόδημα ατομικό να πληρώνει 5000 ευρώ».
«Η Ελλάδα είναι μια χώρα που έχει 1,2 εκατ και βάλε δημοσίους υπαλλήλους. Το ζητούμενο στο δημόσιο υπάλληλο είναι να μειώσουμε τον αριθμό των δημοσίων υπαλλήλων και τα χρήματα που θα εξοικονομήσουμε να δοθούν το μισθό αυτού που δουλεύει να έχει αξιοπρεπή μισθό. Κάθε χρόνο φεύγουν από το δημόσιο με σύνταξη ή εθελουσία παραίτηση γύρω στις 70.000. Για τους 70 που φεύγουν, να βάζουμε 30, άντε 40 το πολύ. Αυτό είναι η μείωση».
«Αυτό που θέλω είναι να μειώσουμε το μισθό των δημοσιών υπαλλήλων που είναι 24δις το χρόνο. Είναι μια μεγάλη πληγή για τη χώρα. Αυτό το ζητά και η Κομισιόν. Μείωση του στενού και ευρύτερου δημόσιου τομέα».

Αυτή είναι η λύση… Να μειώσουν τον αριθμό των δημοσίων υπαλλήλων και στην συνέχεια να αυξήσουν τους μισθούς σ’ αυτούς που θα μείνουν, ώστε να μπορούν να τους φορολογούν καλύτερα… ΧΑΧΑΧΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου