Κυριακή 19 Απριλίου 2009

0+0=14%!!!

Δήλωσε ο Πάνος Καμμένος:
«Εγώ είπα αυτό που είναι κοινή λογική και έχουμε απωλέσει την κοινή λογική τώρα τελευταία. Τα πράγματα είναι απλά και δεν χρειάζεται κανείς να ξέρει κανείς ιδιαίτερα πράγματα. Κάποιος, ο κ. Μανούσης, κατηγορεί τον κ. Παυλίδη ότι τον δωροδόκησε. Από εκεί και πέρα, είτε λέει αλήθεια ο κ. Μανούσης, οπότε ο κ. Παυλίδης πρέπει να οδηγηθεί μέσω της επιτροπής της Βουλής στο Ειδικό Δικαστήριο, είτε ο κ. Μανούσης λέει ψέματα, όποτε πρέπει να οδηγηθεί ως κοινός συκοφάντης στα δικαστήρια και να πάει στον Κορυδαλλό. Ή και οι δυο μαζί γιατί αν κάποιος δωροδοκήσει και ο άλλος δωροδοκηθεί αυτό αποτελεί αδίκημα και για τους δυο. Για όλους τους πολίτες έτσι είναι τα πράγματα.
Εγώ δεν ξέρω κάτι συγκεκριμένο για την υπόθεση, γιατί αν ήξερα και θα μπορούσα να βοηθήσω θα κατέθετα στην ειδική επιτροπή της Βουλής. Αυτό που είπα είναι η απλή λογική.
Στο τέλος- τέλος αυτό το νεφέλωμα πάνω από την πολιτική ζωή που έχει δημιουργήσει πρόβλημα και στην ίδια τη Δημοκρατία, το να υπάρχουν υποθέσεις που μένουν στον αέρα και τελικά κανείς μη πληρώνει, αυτό που καταφέρνει είναι να χάσει την εμπιστοσύνη ο πολίτης απέναντι στον πολιτικό και δεν είναι όλοι οι πολιτικοί κλέφτες, δεν είναι όλοι οι πολιτικοί δωροδοκούμενοι και δεν είναι όλοι οι επιχειρηματίες συκοφάντες. Ένα και ένα κάνουν δύο».

Και όμως στην πολιτική ένα και ένα ΔΕΝ κάνουν δύο… Πολλές φορές κάνουν και τρία και τέσσερα και δεκατέσσερα… Ανάλογα με τους παρατρεχάμενους του κάθε υπουργού… Αφήστε που στην Ελλάδα έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία στα μαθηματικά. Κάποτε Μάνος και Μητσοτάκης είχαν δώσει αύξηση 0+0=14%!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου