Κυριακή 19 Απριλίου 2009

Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΑΡΧΗΣ

Το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες απέκλεισε ο υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Τύπου Κώστας Γκιουλέκας λέγοντας: «Πρόωρες εκλογές δεν πρόκειται να έχουμε».
Για την υπόθεση Παυλίδη δήλωσε: «Περιμένουμε το πόρισμα ή τα πορίσματα της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής, με βάση τα οποία θα τοποθετηθούμε», ενώ για την υπόθεση της Siemens επανέλαβε την πάγια θέση της κυβέρνησης, προσθέτοντας ότι «κάποιοι οφείλουν απαντήσεις και δεν τις έχουν δώσει».
Την ανάγκη να αφεθεί η ειδική κοινοβουλευτική επιτροπή της Βουλής «ανεπηρέαστα και απρόσκοπτα» να ολοκληρώσει το έργο της, επισήμανε σε δηλώσεις του, ερωτώμενος για την υπόθεση Παυλίδη και το ενδεχόμενο διενέργειας πρόωρων εκλογών, ο υπουργός Μακεδονίας - Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης.
Σε ερώτηση δε για την υπόθεση Siemens, ανέφερε ότι, «το μόνο αντικειμενικό στοιχείο, ως τώρα, είναι η περίπτωση της ομολογίας του κ. Τσουκάτου» και πρόσθεσε ότι, σε κάθε περίπτωση, η κυβέρνηση τάσσεται υπέρ της πλήρους διαλεύκανσής της.
Ερωτώμενος για το ενδεχόμενο παραπομπής του κ. Α. Παυλίδη και διενέργειας πρόωρων εκλογών, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης, απάντησε ότι ο κ. Παυλίδης «έχει και συναίσθηση ευθύνης και την εμπειρία για να πράξει ανάλογα με το τι είναι, αυτό το οποίο πρέπει».
Την πεποίθηση ότι «βουλευτικές εκλογές θα έχουμε στο τέλος της τετραετίας» εξέφρασαν, τέλος, με δηλώσεις τους και οι βουλευτές της ΝΔ Γιώργος Ορφανός, Απόστολος Τζιτζικώστας, Θόδωρος Καράογου και Γιώργος Σαλαγκούδης.
Σύσσωμη η Θεσσαλονίκη στο πλευρό του Καραμανλή… Βέβαια αν κι εφόσον ο πρωθυπουργός «πάρει το καπελάκι του και φύγει», η Θεσσλονίκη δεν θα έχει κανένα πρόβλημα με την διάδοχη κατάσταση… Βαγγέλης Βενιζέλος λέγεται εκείνος που θα κρατήσει «τα ιερά και όσια» κεκτημένα της πόλης…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου