Κυριακή 19 Απριλίου 2009

ΑΕΡΑ ΜΠΑΝΑ...

Δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αλέκος Παπαδόπουλος μιλώντας στην εκπομπή «ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ» που παρουσιάζουν στο ΚΑΝΑΛΙ 1 του ΠΕΙΡΑΙΑ στους 90.4, οι Βασίλης Σκουρής και Γρηγόρης Τζιοβάρας για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών:
«Όχι για τους λόγους τους οποίους προβάλλεται -δηλαδή η πίεση στην Κυβέρνηση από διάφορα σκάνδαλα-, η Κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να συγκροτήσει ένα πλέγμα οικονομικών μέτρων, έστω οικονομικών, για την αντιμετώπιση της κατάστασης, η οποία θα χειροτερεύει. Συνεχώς χειροτερεύει. Από εβδομάδα σε εβδομάδα πάμε, δεν πάμε μήνα με το μήνα. Και θα πιεστεί και από την πραγματικότητα και από την ΕΕ και από τους άλλους διεθνής οργανισμούς και κυρίως από τις αγορές, να συγκροτήσει μέτρα αντιμετώπισης της εκτροχιασμένης πλέον κατάστασης. Η δημοσιονομική κατάσταση της χώρας για το πρώτο τρίμηνο του 2009 και από πλευράς εσόδων και από πλευράς δαπανών είναι τρεις φορές χειρότερη από το πρώτο τρίμηνο του 2007. Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχίσει. Διότι δεν μπορεί να συνεχίσει η «μακάρια» αντιμετώπιση αυτή τη στιγμή, που μπορούμε και «παρκάρουμε» το δημόσιο και ιδιωτικό μας χρέος στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, άρα είμαστε καλά και δεν πειράζει τίποτα και μπορούμε να συνεχίσουμε τον μακάριο τρόπο με τον οποίο ζούμε στη χώρα μας. Θα ληφθούν μέτρα. Εγώ πιστεύω ότι αυτή η Κυβέρνηση για να μην τα πάρει θα οδηγήσει σύντομα τη χώρα σε εκλογές. Και καλά θα κάνει βέβαια. Για να απαλλαγεί κι η χώρα».
Πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, αλλά και της κυβέρνησης γίνονται οι καλύτεροι «νεροκουβαλητές» όλων εκείνων που εδώ και καιρό έχουν αναλάβει εργολαβικά να δημιουργήσουν κλίμα κατάρευσης της παγκόσμιας οικονομίας, κατ’ επέκταση και της δικής μας… Καλώς ή κακώς στην σύγχρονη οικονομία πολλά των χρηματιστηριακών δεικτών, πολλά εξαρτώνται από το επικοινωνιακό περιβάλλον που δημιουργείται… Για να το κάνουμε πιο λιανά; Αέρας μπανά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου