Κυριακή 19 Απριλίου 2009

ΩΡΙΜΟ ΦΡΟΥΤΟ...

Ζητήθηκε από τον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου να σχολιάσει το γεγονός ότι ενώ το ΠΑΣΟΚ έχει προβάδισμα 7,5 ποσοστιαίων μονάδων, ταυτόχρονα καταγράφεται η βελτίωση της εικόνας του πρωθυπουργού:
«Από πέρυσι το καλοκαίρι, έχουμε μία πραγματικά συνταρακτική στροφή της ελληνικής κοινωνίας. Και αν δείτε λίγο και τα ποσοστά πιο προσεκτικά, θα δείτε ότι η πτώση της ΝΔ δεν είναι πάρα πολύ μεγάλη. Αυτό που έχει αλλάξει, είναι η μεγάλη άνοδος του ΠΑΣΟΚ. Αυτό το οποίο αποτυπώνεται, είναι ότι ο κόσμος στρέφεται στο ΠΑΣΟΚ και ότι μας ακούει περισσότερο. Προφανώς, η κυβέρνηση έχει απογοητεύσει. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό. Προφανώς, ο κόσμος φεύγει από τη ΝΔ, αλλά εμείς πηγαίνουμε καλύτερα στις μετρήσεις γιατί κάνουμε μία σοβαρή δουλειά. Και όσο συνεχίζουμε να κάνουμε μία σοβαρή δουλειά, μία δουλειά ευθύνης, τόσο περισσότερο θα συνεχίσουμε να ανεβαίνουμε σ’ αυτές τις εκτιμήσεις.»
Καλή η προσπάθεια του κ. Παπακωνσταντίνου να μας πείσει ότι η πρωτοπορία του ΠΑΣΟΚ, δεν είναι αποτέλεσμα της στρατηγικής του ώριμου φρούτου… Καλώς ή κακώς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης οφείλει να πείσει ότι αποτελεί αξιόπιστη εναλλακτική λύση για την έξοδο της χώρας από την κρίση… Εμείς το μόνο που θα σχολιάσουμε, είναι ότι στην συγκεκριμένη κρίση μας οδήγησαν οι κοινές πολιτικές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, τα τελευταία 20 χρόνια…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου