Κυριακή 19 Απριλίου 2009

ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΩΖΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ...

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ ότι πρέπει να λέμε την αλήθεια στο λαό για την κατάσταση της οικονομίας δήλωσε ο Γιώργος Φλωρίδης:
«Ο κόσμος θέλει λύσεις. Το ΠΑΣΟΚ έχει προτείνει ένα συνεκτικό πρόγραμμα που θα μπορούσε να βοηθήσει τη χώρα μας. Πρώτα πρέπει να κοιτάξουμε να υπάρξει ρευστότητα, -αυτό που δεν υπάρχει τώρα στην αγορά-, δεύτερον, η Ελλάδα δεν έχει πάρει ακόμη ούτε ένα ευρώ από τα ευρωπαϊκά χρήματα για το 4ο ΚΠΣ, επειδή δεν έχει υποβάλλει αναλυτικές μελέτες. Πρέπει να δούμε τι γίνεται με το κομμάτι των ανέργων, οι οποίοι άνεργοι δεν είναι μόνο ότι θα χάσουν μια δουλειά, είναι ότι έχουν πιθανότατα και ένα δάνειο από πίσω, έχουν παιδιά που σπουδάζουν... Είναι θέματα τα οποία κανείς πολύ συνεκτικά έπρεπε να τα κοιτάξει, η κυβέρνηση δεν είχε τέτοιο σχέδιο, -δυστυχώς-.»
Πολύ κυνική η δήλωση του κ. Φλωρίδη… Για ακόμα μία φορά θα μας σώσει η ξένη βοήθεια… Λες και τα χρήματα που ήρθαν στην Ελλάδα από τα προηγούμενα ΚΠΣ μας έσωσαν… Οικονομία με δανεικά είναι μια χρεοκοπημένη οικονομία…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου