Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ


Αντιθέτως ο πρόσφατα υπουργοποιημένος Κώστας Γκιουλέκας τα βλέπει αλλιώς τα πράγματα:
«Η άποψη μου είναι ότι δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα επικοινωνιακό. Αν ο κάθε συνάδελφος έχει τη δική του άποψη, είμαστε ένα δημοκρατικό κόμμα και σε ένα δημοκρατικό κόμμα έχουμε την άνεση στο να ακούμε τις διαφορετικές απόψεις και να μπορούμε να τις διατυπώνουμε. Αυτό είναι δείγμα υγείας….. Αυτό που θα με προβλημάτιζε είναι αν ήμασταν ένα κόμμα φιμωμένων ανθρώπων που δεν θα μπορούσε κανείς να εκφράσει την άποψή του.
Δεν λέω να είμαστε μια Βαβέλ, αλλά δεν έχουμε τέτοιο πρόβλημα στη ΝΔ. Αντέχουμε τον διάλογο, συζητούμε τα προβλήματα μας, διατυπώνουμε τις απόψεις μας έστω και αν είναι διαφορετικές. Αυτό είναι δείγμα υγείας. «Το σημαντικό δεν είναι το θέμα πως επικοινωνείς κάτι, αλλά αν αυτό που κάνεις είναι σωστό και μετά το πώς το επικοινωνείς. Αυτό που προσπαθούμε είναι το πρώτο να επιτύχουμε γιατί αυτό θα δώσει απαντήσεις στα προβλήματα των πολιτών. Από εκεί και πέρα η επικοινωνία έπεται και είναι πολύ σημαντική, αλλά βεβαίως πρέπει να υπάρχει έργο προηγουμένως που να διαθέτει μια κυβέρνηση και μετά να επικοινωνείται».

Δε νομίζω ότι θα έλεγε τα ίδια, αν δεν είχε γίνει υπουργός… Παρόλο που η κριτική του Χαρακόπουλου, δεν πάει προς τον Γκιουλέκα… Ποιος μπορεί να πιστέψει ότι αυτός καθορίζει την επικοινωνιακή κριτική της κυβέρνησης;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου